Mit gondoljon az ember egy olyan cégről amelyik állandóan hirdeti a pozíciókat a neten?
persze apám :D
betanított munkára alkalmatlan, jól van apám.
Te jó ég.... :D
Kár volt írnom. Én csak tapasztalatomat osztottam meg.
Most legalább már látom, hogy miért vagy munkanélküli
Üdv a hülyítőgépezetből :D
Miért is lennék munkanélküli?
Saját cégem van.
Köszi.
Standard Kft.
Én vagyok a vezérigazgató, és egyben elnök.
Elnöki ügy.
1. bővül
2. nagy a fluktuációs és nagy a jövés-menés
3. kamuhirdetés
4. csak a konkurenciának vagy befektetőjének mutatja, h bővül, közben nem vesz fel senkit
ez a profession.hu és társai egy szemétkupac szerintem.
De mást is hallottam egyébként akinek ez a véleménye.
Kamuhirdetés?
Mondjuk jelölttől függ hogy van vagy nincs?
Tehát beérkezik mondjuk 40 CV, és ha egyik sem tetszik a cégnél valakinek akkor nem is vesznek fel senkit, bezárják a helyet?
Szia!
Én álláskeresőként nagy cégeknél látom ugyanezt.
Félévenként - évenként ugyanazokat a diplomás pozíciókat, ugyanúgy felrakják.
Nem írom le, miért, találjátok ki az okokat.
Szerintem sem korrekt, amit csinálnak.
A kis Kft-knél nagyon vegyes a kép, vannak egészen megdöbbentő dolgok és vannak igen korrekt cégek is.
Szerintem itt markánsabbak a szélsőségek, úgy értem, ha egy 20 fős vállalkozás jó, az lehet nagyon jó, de ha rossz, az lehet bűn rossz...
A tapasztalatom az, hogy a korrekt KKV szektorban nincs fluktuáció, így alig adnak ki nyitott pozíciókat. Egyébként a korrekt nagy cégeknél is igaz ez, hogy sokkal kevesebb és specifikusabb álláshirdetéseik vannak.
Azok a KKV-k/más cégek, akik állandóan hirdetnek, nekem mind gyanúsak. Különösen, ha az álláshirdetések szövege általános, kevés infót tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!