Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magyarázza már meg nekem...

Magyarázza már meg nekem valaki kérem ezt az állásinterjút, ez mi akart lenni?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy céghez. 2 hónap tökjó fel is hívtak. Erre az interjún ott volt valami HR vezető és az egyik ügyvezető. A Hr-es végig csöndben volt, az első 5-6 percben pár dolgot jegyzetelt. Na és bemutatkoztam, kérdezett pár dolgot az ügyvezető faszi, aztán 10 perc után mintha leesett volna a vérnyomása, elkezdett motyogni, nem is értettem miket magyaráz. Ezt most hova tegyem? Aztán elköszöntem és leléptem. Ez mi akart lenni?
2017. jan. 18. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem fognak felvenni. Annyira fura vagy a hozzászólásaid alapján.
2017. jan. 18. 18:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát ja fura vagyok.
2017. jan. 18. 18:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Na jó komolyra fordítva a szót én pályázok máshova, ez szerintem egy rossz vicc volt.
2017. jan. 18. 18:37
 14/20 A kérdező kommentje:
Itt valami zavar volt gyerekek, elmegyek szórólapozni, köszönöm mindenkinek.
2017. jan. 18. 18:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Én kizárólag próbanapoztatnék. "

Az álláshirdetésekre több tucat jelentkező van. Jobbakra több száz. Ennyit nem lehet próba napoztatni. Butaság lenne.

"Próbaidős fizetésnek meg a bér 50% át fizetném"

Ez az állások többségénél törvénytelen lenne: nem fizethetsz a minimálbér alatt, és az állások nagy részénél a kezdő fizetés nem éri el a minimálbér kétszeresét.

"mintha leesett volna a vérnyomása, elkezdett motyogni,"

Te akasztottad ki ennyire? Volt valami a párbeszédben ami ezt kiváltotta?

Ellenőriz a billentyűzetedet, mert úgy látom nem funkcionál megfelelően a "," gomb.

2017. jan. 18. 21:02
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

miért nem kérdeztél rá,hogy mi a baja?

én pl eleve rosszul vagyok ha valaki kérdezgetni akar,vagy irányítani akarja a párbeszéded és még egy ilyen helyzetben is a előbb utóbb ő fog válaszolni az én kérdéseimre,mert átveszem az irányítást.

2017. jan. 18. 21:09
 17/20 A kérdező kommentje:

én megmondom őszintén nem akasztottam ki szerintem, és nem is szerettem volna.

Nos tehát nem az volt a szándékom hogy idegesítsem.

Szerintem tök egyszerű a dolog, én jobbra, ők balra. Nem lesz üzlet. Van olyan hogy ők gondoltak valakire, nem feleltem meg, ennyi.

Egyébként is azt mondták 2-3 héten belül jelentkeznek, most vagy vadul elkezdenek keresni valakit erre a pozira, vagy ez azt jelenti hogy egy email nem kapsz öcskös.

Ennyi, nem szólogattam be a fickónak, valami zavar volt itt nem tudom mi egyébként.

2017. jan. 18. 21:10
 18/20 A kérdező kommentje:

Ja még valami.

A fickónál meg a HR-snél több CV volt.

Nem lehet hogy vártak még az időpontra plusz 3-4 embert???

És azok b@@sztak eljönni, én meg eljöttem, de látták én nem felelek meg, és összezavarodtak???

2017. jan. 18. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Általában több jelentkezőt hívnak egymás utáni időpontokra.

Ha ugyanezt a fura stílust adtad elő ott is, akkor inkább az bizonytalanította el őket. Elkapta a "faszit" a "Te jó ég"-érés.

2017. jan. 18. 21:50
 20/20 A kérdező kommentje:

Hát akkor ja.

Nekem sajna ilyen a stílusom.

Ezért mondtam hogy nem lesz business. Én jobbra, ők balra. Ennyi.

2017. jan. 18. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!