Pozitív gondolatok, hogy menjek dolgozni?
Figyelt kérdés
Éjszakás vagyok havi 90.000 keresek és nincs téli gumi a kocsimon...2017. jan. 17. 21:04
2/8 anonim válasza:
csoró:D gondolj arra hogy majdnem ingyen dolgozol s a tolvaj politikusok meg jol el vannak a penzedbol.
3/8 anonim válasza:
Óvatosan menj, ilyen időben téli gumi nélkül autózni nem vicc. Vigyázz magadra és fel a fejjel.
4/8 anonim válasza:
90-től már hasonló melóban, kereshetsz 130at is. Multinál.
Ha meg nem akarsz dolgozni, termesz marihuánát, bár a villanyt arra is fizetni kell.
5/8 anonim válasza:
Béke van, egészséges vagy, van munkád. ( nem olyan rossz a 90).
6/8 anonim válasza:
nyomjad ocsem, en addig alszom egy jot, udv viktor
7/8 anonim válasza:
viktor te getci :D
szegedi vagy?
üdv gergő szegedről (lassan megyek aludni én is)
8/8 anonim válasza:
am egy isnerosom 8 altalanosal betanitott munkaskent 3 muszakban 160 ezret keres egy gyarban, ugy hogy soha nem 12 órázik, es hetvegen soha nem dolgozik mindig szabad a hetvegeje, sztem valts munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!