Miért nem érti meg egy cégtulajdonos hogy ha hulladék a fizetés nem mennek a dolgok?
De ki is ürült a cég.
Erre mit mondasz?
Most felvettek egy gyereket aki állítólag az Elte-n végzett, hopp 1 hónap múlva már az sincs ott.
Te is tudod a tuti frankót.
"Ma már nincs embere, a szakmában ismeri mindenki, nem is mennek hozzá"
hát ja ez a fickó ugyanaz. Romániában született, és itt szivatja a magyarokat, vagyis inkább az embereket szivatja.
Fizetés: 100.000 nettó, hónap végén: akkor minusz 10.000, minusz 20.000. még te fizetsz neki!!!!
De most komolyan, ez valahol működik? Mi ennek az értelme? Mit akar ezzel elérni? Mi lesz ebből?
Ja ez is. Hogy te valójában munkakerülő vagy, nem értesz semmihez.
olyan szürreális az egész. Az ilyen az felnőtt ember, vagy ez defektus? Ez nem valami betegség?
Szerintem veleszületett rendellenesség.
Viccet félretéve, meg akar gazdagodni, de annyira ostoba, hogy nem látja át a dolgok menetét. Mint a balatoni lángososok, akik képesek 600 forintot kérni egy lángosért, mert egy szezon alatt akar csilliárdos lenni.
Hasonlónak dolgoztam én is. Ez valami belső feszültségre vezethető vissza, és így akarja kompenzálni azt, hogy ő egy tróger ember.
A legjobban mindig az fájt neki, ha látta, hogy más embereknek jó magánélete, és baráti kapcsolatai vannak. Ahol tudott, nyomozott a dolgozók magánélete után, és megakadályozta még azt is, hogy együtt menjünk ebédelni!
Mivel neki szar az élete, utál másokat, és így áll bosszút ezért a benne tomboló feszültségért. Hatalmat fitogtat. Közben meg mindenki még jobban meggyűlöli. És igen, annál a cégnél is elfogytak az emberek, ahol én voltam...
Ez kapzsiság, ostobaság, önzőség és hatalmi komplexus keveréke.
Kegyetlen mix.
Mondom én hogy ez valami nem munkához köthető defektus.
Az a legviccesebb hogy ennek semmi köze egy szakmához sem, ennyire sötét a fickó.
Ez a balatoni lángosos jó példa egyébként, az is átveri az alkalmazottat, ledolgozol egy nyarat nem fizet ki, és csodálkozik hogy mindenki ismeri már a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!