Beléptetőrendszer a késések visszaszorítására – de bizonyos emberek nem is használják-hogy maradhat ez következmény nélkül?
Cirkusz ami a munkahelyen folyik. A főnök szerint sok a késés mely nehezen ellenőrizhető (papír jelenléti ív melyre mindenki azt hazudik be amit akar) így nagy ötlet: beléptetőkártyás belépőrendszer melynél a rendszer naplózza a ki belépéseket.
Ezt ugye nehéz kimagyarázni ha valakinek 7.30ra kell jönnie de 7.45kor húzza le a kártyát.
Na most vannak emberek akik valóban orrba-szájba késnek de nem kicsit nem ám 5 perceket hanem órát is akár. Meg haza 2órával hamarabb stb Furcsa módon az egyszerű melóst már 5 percért is vegzálják ezeket meg sose hallani hogy számon kérnék. Persze ezek a sokat késők papíron beírják hogy időbe jöttek.
Gondoltuk ennek vége mert a belépőkártyát nehéz lesz kimagyarázniuk.
Naivak voltunk. Nem is törik magukat kimagyarázással, egyszerűen nem használják a belépőkártyát és kész. Nincs kártya nincs probléma.
Nem értem hogy működhet ez így egy cégnél? Hogy ott van a mezei józsi késik 5 percet egyszer 1 évben és leszedik a fejét, és ott a (vélhetően csókos) marika aki naponta 1 órát és még annyit se mondanak neki hogy na?
Vajon mit gondol a főnök amikor nézi a naplót és azt látja hogy bizonyos emberek a napló szerint be se lépnek a céghez? Hiszen a kártyát nem használják ergo ott sincsenek…
Na marika se nagyon van felettünk. Ált irodai adminok fénymásolás iktatás ennyi.
Nem is tudom mi a szarnak tartják őket külső cégbe kiszerveznék a feladatot olcsóbb lenne.
Középiskolai érettségivel + ecdl-el veszik fel őket, minket meg érettségi + adott OKJ-vel.
Hát mennyivel vannak "felettünk"?
Nekem nincs. De a szalag mellett is van nő.
Bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!