Ti mikor keltek és hányra jártok dolgozni, mikor értek haza?
Mindig más. Most 3 napig délután 2-re járok és este 8-9-11 körül végzek. 11-kor kelek, eszek, zuhanyzok, 1 óra előtt pár perccel indulok, hogy beérjek még 2 előtt. Nincs messze a munkahelyem, 5 perc metró és 30 perc busz, inkább a séta és a várakozás dobja meg a menetidőt. (Persze Budapestről beszélek, ahol 30 perc busz semmi)
A következő 3 napomon hajnali 4-re megyek. Van amelyik nap délután 4-ig leszek, de kettőn 11 körül végzek. Hajnalban taxival járok, negyed óra az út, 3-kor kelek.
Az előző munkahelyemen napi 8 órát dolgoztam, kocsival vittek, így 6-kor keltem, 7-re bent voltam, délután kb fél-háromnegyed óra volt hazaérni BKV-val.
A legutóbbi munkahelyemre (vendéglátó) fél 6-ra jártam, fél 12-ig dolgoztam, majd fél 5-re mentem vissza és este fél 11-kor végeztem, de 10 percre volt gyalog - tehát napi 12 óra, de csak 2 napig, aztán 2 nap szünet, de mindegy volt, hogy hétvége van, vagy ünnep, vagy hétköznap.
Előtte lévő munkahelyem (nyomda) 10 km-re volt (autó), reggel 7-kor keltem, 8-ra mentem és fél 5-ig dolgoztam, 5 körül értem haza.
Előtte (nyomda) 15 km-re dolgoztam (BKV), reggel fél 6-kor keltem, 7-re mentem, fél 4-kor végeztem, fél 5-re értem haza.
7:15-kor kelek, 7:45-kor indulok, 8-kor kezdek.
10 perc sétára lakom a munkahelyemtől.
5-re érek haza.
A legutóbbi munkahelyemre reggel 6 és negyed 7 között indultam, és este negyed 7-körül értem haza, többnyire fizikai munka, mivel eléggé kimerítő volt, ezért fél 5-kor csörgött az első ébresztőm, 5-kor az utolsó, hogy ne aludjak el, legyen időm nem kapkodósan felöltözni, tisztálkodni, ebédet és tízórait pakolni, megreggelizni. A munkaidő reggel 8-tól délután 5-ig tartott, délelőtt 10-kor és délután 3-kor volt 1-1 10 perces szünet, és dél és délután 2 között lehetett elmenni 40 percre ebédelni. Ezeket a szüneteket leszámítva teljesen zárt helyen dolgoztam, a szabadra nyíló ablak nélkül, szóval kizárólag lámpafénynél (nagyon hiányzott a napfény), összevissza fűtött raktárban, ahol fűtöttek, ott leizzadtam, ahol nem fűtöttek, ott meg rázott a hideg. Ide metróval, és a metrótól bérelt céges busszal jártam ki.
Előtte szabadra nyíló nagy ablakos irodában dolgoztam, fél 9-től 5-ig, rugalmas szünetekkel, oda fél óra alatt be lehetett érni és fél óra alatt haza, csak azt a munkakört megszüntették. Ide úgy jártam, hogy kb. 5-10 perc séta otthonról, a többi céges busz.
A héten kezdek új helyen, ez kb. 40-50 percre van tömegközlekedéssel az otthonomtól, és ha bármi közbejön út közben, több kerülőútvonal lehetőség van, így nincs olyan, hogy nem jutok be, ha valahol megáll a forgalom. Még nem tudom, milyen lesz, de már most, amit láttam belőlük, sokkal jobb, mint a legutóbbi hely. Ide csak a tömegközlekedést fogom használni, mivel ez a városon belül van (hosszú évek után végre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!