Titeket küldtek már haza munkahelyről? Azt nem az ovodában szokás?
Ovodából nem küldtek haza.
Most akkor az ilyen munkahely még az sem, vagy hogyan?
Sajnos annyira egyszerűen gondolkodsz, hogy nem jössz rá, hogy a kezdeti óvodás példád mennyire irreleváns, miután nincs az az épelméjű ember, hogy csak úgy kitegyen az utcára (haza küldjön) egy 5 évest (pláne azért, mert mondjuk kezelhetetlen, és ez a szankció). Veled szemben sem büntetésből jártak így el, hanem mert olyan vagy, amilyen.
Próbáld meg levonni a következtetést: a (most már előző) munkahelyed nem viselkedett gyerekesen veled szembe. Nem dedós hozzáállás hazaküldeni a deviáns munkavállalót.
Mondjuk szerintem az olyan munkahelyek, ahonnan mindenki hazaküldi a másikat, meg is szűnik rövidesen.
Valahol az emberek így fejezik ki hogy tök felesleges az egész munkahely, mindenki hazaküldi a másikat.
Az ilyen munkahelyek jellemzője pl. hogy diplomások dolgoznak ott, ez benne a vicces, tanár, mérnök, biológus, egyéb szakmai képesítéssel, és valami egész mással foglalkoznak, pl.: épület-takarítás stb. Aztán rájönnek ennek semmi értelme, és elkezdik egymást szépen hazaküldeni,egyéb, stb.
"mindenki hazaküldi a másikat. "
Eddig azt hittem a főnök küldött haza egyedül téged, mert hülyén viselkedtél.
Konkrétan aki hazaküldött egy másik telephelyen dolgozott, ha úgy vesszük még kollégám sem volt.
Mindegy zárjuk le, valaki tényleg hazaküldött egy másik telephelyről a cég ahol dolgoztam, de semmilyen főnököm nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!