Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Titeket küldtek már haza...

Titeket küldtek már haza munkahelyről? Azt nem az ovodában szokás?

Figyelt kérdés
Az ilyen az komoly hely? Mondjuk azóta meg is szűnt ez a munkahelyem, de az ilyen az komoly hely? Vagy ez teljesen megszokott dolog? Szerintem mondjuk általános iskola 2.
2016. dec. 12. 13:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ovodából nem küldtek haza.

Most akkor az ilyen munkahely még az sem, vagy hogyan?

2016. dec. 12. 13:57
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos annyira egyszerűen gondolkodsz, hogy nem jössz rá, hogy a kezdeti óvodás példád mennyire irreleváns, miután nincs az az épelméjű ember, hogy csak úgy kitegyen az utcára (haza küldjön) egy 5 évest (pláne azért, mert mondjuk kezelhetetlen, és ez a szankció). Veled szemben sem büntetésből jártak így el, hanem mert olyan vagy, amilyen.

Próbáld meg levonni a következtetést: a (most már előző) munkahelyed nem viselkedett gyerekesen veled szembe. Nem dedós hozzáállás hazaküldeni a deviáns munkavállalót.

2016. dec. 12. 14:05
 13/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk,igazad lehet, kérdező. 3 hónap nagy teljesítményű munka után kirúgtak, amikor egy csomagológépet beindított a társam, míg én takarítottam azt. Szarrá vágta a bal karom. Nem akarták,hogy munkehelyi baleset legyen.
2016. dec. 12. 14:07
 14/26 A kérdező kommentje:
Mondom: Ok. legyen igazad.
2016. dec. 12. 14:08
 15/26 A kérdező kommentje:

Mondjuk szerintem az olyan munkahelyek, ahonnan mindenki hazaküldi a másikat, meg is szűnik rövidesen.

Valahol az emberek így fejezik ki hogy tök felesleges az egész munkahely, mindenki hazaküldi a másikat.

Az ilyen munkahelyek jellemzője pl. hogy diplomások dolgoznak ott, ez benne a vicces, tanár, mérnök, biológus, egyéb szakmai képesítéssel, és valami egész mással foglalkoznak, pl.: épület-takarítás stb. Aztán rájönnek ennek semmi értelme, és elkezdik egymást szépen hazaküldeni,egyéb, stb.

2016. dec. 12. 14:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki hazaküldi a másikat. "

Eddig azt hittem a főnök küldött haza egyedül téged, mert hülyén viselkedtél.

2016. dec. 12. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de mi az, hogy egymást hazaküldeni? Hazaküldeni csak a főnöknek van joga egy veled egyenrangú kollégának semmi...
2016. dec. 12. 14:17
 18/26 A kérdező kommentje:

Konkrétan aki hazaküldött egy másik telephelyen dolgozott, ha úgy vesszük még kollégám sem volt.

Mindegy zárjuk le, valaki tényleg hazaküldött egy másik telephelyről a cég ahol dolgoztam, de semmilyen főnököm nem volt.

2016. dec. 12. 14:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Kérdező: sokféle munka van. Van,ahol nélkülözhető egy munkatárs fél napig pl. Van, ahol meg van új, ha vki beteg mer lenni.
2016. dec. 12. 14:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Most mi van? Ha egyáltalán nem volt az illető senkid, akkor minek hallgattál rá??? Pl. ha én bemegyek a boltba és azt mondom az eladónak, hogy menj haza!, ő majd szerinted haza fog menni? Itt valami nem tiszta. Írd le értelmesen, mit akarsz!
2016. dec. 12. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!