Megér ennyit egy munkahely?
Figyelt kérdés
Vagyonőrként dolgozom, szeretem és becsülöm a munkahelyemet. Azért is mert előzőleg nem volt szerencsém. Volt, hogy felállítottak egy protekciós miatt (iroda). Általában az állások ismeretség után kelnek el, ezt sajnos tudomásul kell venni. 4 éve még nagyon-nagyon örültem,hogy szerencsével (jókor jó helyen) ide tudtam kerülni. Most viszont úgy érzem elfáradtam, nagy óraszámokat viszek. Ami aggaszt a családom egyre nehezebben viseli, hogy sosem megyek velük nyaralni, üdülni vagy csak kirándulni,mert hát mindig szolgálatban vagyok. Néha látom a lányom szemében a csalódottságot." Ja, anyu már megint nem jön velünk" Mi a véleményetek? 4 év után először fordul meg a fejemben, hogy talán váltanom kellene.2016. nov. 26. 22:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy munkahely sem ér ennyit. Persze vannak nagyon nehéz helyzetek, de az élet meg fogja oldani, találni fogsz új munkahelyet. Hidd el, semmi nem ér annyit, hogy miatta ne tölts elég időt a gyerekeddel, a szeretteiddel.
4/7 anonim válasza:
vagyonőri munkához ismeretség kell???válalj kevesebb munkát és akkor lesz időd a családra is.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem a vagyonőrihez nem kell. A nem lenézett munkakörökhöz kell. Ahol most vagyok az kategórián belül jó helynek számít.
2016. nov. 27. 13:09
6/7 anonim válasza:
Tanulj más szakmát. Pl: targoncás. Én ezt tettem és nagyon jól elhelyezkedtem 8 órában. A munkaügyi központ is segíthet.
7/7 anonim válasza:
Semmi nem ér ennyit. Ezen majd akkor fogsz komolyan elgondolkodni, ha a gyerekeid felnőnek és komolyan azt fogod érezni, hogy nem bíznak benned, nem fordulnak hozzád, mert sosem voltál ott. Egy távoli, elérhetetlen valaki voltál. Ez rányomja a bélyegét a kapcsolatotokra egy életre akármilyen jó anya is vagy egyébként.
Ha a férjed esetleg elhagy, mert sosem vagy velük és hazamész az üres lakásba mit fogsz érezni? Hogy megérte? Nyilván nem... Légy velük addig, amíg velük lehetsz!!! Válts!
Én élő példája vagyok annak, hogy igenis lehet protekció nélkül jó állást találni. Vezető beosztásba kerültem pályakezdőként úgy, hogy szimplán csak jelentkeztem egy hirdetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!