Mindig pénteken vagy hétfőn betegnek lenni - nem átlátszó csöppet? Mint az oviban csak ez egy munkahely.
Van egy-két olyan munkatársam akik úgy minden második héten megjátsszák hogy betegek- Vagy hétfőn vagy pénteken érdekes módon. És akkor ugye „véletlenül„ épp hosszú a hétvége…
Előző nap még rihegnek röhögnek semmi bajuk másnap meg nagy betegségbe esnek.
Nem átlátszó ez egy csöppet? A vezetőség miért nem tesz semmit?
Én ha főnök lennék nagyon hamar rövidre zárnám a dolgot. Na nem rúgnám ki őket-helyette olyan légkört teremtenék hogy kedvük legyen „önként” menni.
+ még egy tb vizsgálatot is nyakukba akasztanék. Nem mintha ennek nagy eredménye lehet de ki tudja.
Komédia ami itt folyik. Jön a telefon hogy „beteg vagyok” és hallani a telefonban hogy ő maga is alig bírja röhögés nélkül elmondani a szar kamuját.
"illetve megtudom mondani, "
Na látod akkor ez már egy különbség. Ha nálunk ezt mondanád másnap nem kéne menni.
Én csak csendesen szólnék a főnöknek a Gizike jelenlétében, hogy MINDENKI HALLJA
"Előre szeretném jelezni, hogy ha Gizike most pénteken is menetrendszerűen lebetegszik, nem tudok itt maradni helyette túlórázni, mert fontos dolgom van, időben kell indulnom."
A kollégák vihogása minden pénzt megér, főnök ebből venni fogja a lapot.
"A kollégák vihogása minden pénzt megér,"
1) a kollegák nem vihogni fognak hanem beszarva kussolni mint mindig mindennel kapcsolatban
2) minden pénzt megér= még azt is hogy állásod elbukod?
nem egy olyan marha nagy rejtély ez.
ők csókosok én (mi a többek) nem.
" milyen munkahely ez???"
szalagmeló egyébként
"de hogy bir valaki ennyire nyalni"
Hát hosszú nyelv és jó gyomor az kell. Az meg van nekik.
Agy, az nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!