Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek kell megtörnie a csendet...

Kinek kell megtörnie a csendet? Meg kell törni?

Figyelt kérdés

2 kolléga között ülök. Tudom, hogy nem szeretnek.

Ha kimegyek az irodából beszélgetnek, ha visszajöttem befejezik. Próbáltam néha bekapcsolódni, de nem igazán engedték. Akivel közvetlen közelben ülök, azonos beosztásban vagyunk, soha nem osztja meg a munkáját, olyan dolgokat, amiről mindkettőnknek illene tudni, maximum magánéletről mesélt eddig. Nem nagyon tudom, mit csinál. Én próbálom az ő munkáját segíteni, amikor kérdez igyekszem azonnal válaszolni, sőt, ha próbálok többet is megosztani vele, ami őt most nem érintheti, de a későbbi munkáját segítheti. Most egy ideje síri csend van. Én csendben ellátom a feladatomat, de kicsit bánt, hogy szóba sem állnak velem. Az egyoldalú próbálkozásaimat viszont már kicsit megalázónak tartom. Szerintetek mit kellene tennem. Munkámat igyekszem 100%-ban jól teljesíteni, csendben dolgozom, ha kérdeznek válaszolok. Ez elegendő?

2016. nov. 22. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szard le ha nem dumálnak legalább dolgoznak is. Legyél kemény
2016. nov. 22. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. :D Szerintem ne próbálj görcsösen kezdeményezni, mert ahogy írtad is, ezt egy idő után már megalázónak érzed és csak rosszabbul leszel. Tudom, hogy mennyire bántó tud lenni a viselkedésük, de ha ők nem tartanak igényt arra, hogy a munkát egy vidám és barátságos környezetben végezzék, akkor sajnos nem tudsz mit tenni. :( Ezt egyébként sosem értettem, ahogy a munkahelyi áskálódást sem. Mindenesetre a leírtak alapján szerintem eddig is remekül kezelted a helyzetet és dicséretes, hogy megpróbáltál javítani rajta. Kitartást kívánok neked! c:
2016. nov. 22. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Munkahelyre dolgozni járunk, nem barátkozni. Csináld a dolgod, és nem lesz időd azon gondolkodni, vajon kedvelnek-e a munkatársaid.
2016. nov. 23. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!