Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát tud bárki...

Milyen munkát tud bárki elvégezni, a legszerencsétlenebb ember is?

Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
raktáros, takarító, sofőr, bolti eladó
2016. okt. 31. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1: Igazából ezeket is mind el lehet szarni. Mondjuk portás, vagy biztonsági őr egy nyugis helyen.
2016. okt. 31. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztiőr
2016. okt. 31. 22:23
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
sündőr
2016. okt. 31. 22:25
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
MCdonalds
2016. okt. 31. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

Na ne már, emberek... Sofőr... Íme az én példám, egy a sok közül, ami ellentmond ennek: rettegek a volán mögött, miközben remek pedagógiai érzékem van, pedagógus diplomával. Most akkor vajon mi számít könnyűnek, és mi nehéznek...? Kinek mi...

Biztonsági őr: hát, nem való nekem... egyfelől pacifista vagyok, zavarnak a fegyverek; egyébként is kell egyfajta lelkialkat másokat helyrepakolni, ha gáz szitu van...

Raktáros: és akinek lumbágója van...?? Na látod...

Relatív, ki miben szerencsétlen, és miben tehetséges...

Van, akinek az egyszerű munka nem megy, pl mert nincs kellő monotónia tűrése; miközben, mondjuk zseni művész, vagy tudós alkat.

2016. okt. 31. 22:46
 7/13 hosszúhajú ***** válasza:
78%

Szerencsétlennek érzed magad? :(

szórólapozás.

2016. okt. 31. 22:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Okt.31, 23:59 : Á, már vártam az előítéletességet, igazán elismerésreméltó az érzelmi hányadosod. :)

Gondolom, magasan funkcionáló autistákról se hallottál még, akik ráadásul sok félék, de mind zsenik, számos téren. Viszont több olyasfajta hozzáállás nehezen kivitelezhető számukra, melyek viszont az átlagnak magától értetődően könnyű.

A szerencsétlenség lehet sokféle. Nem általánosítható. Na meg ki mit ért alatta. (Igen, ennyire "hülye vagyok", ráadásul még én vagyok előítéletes is. :D )

A szubjektivitásról, viszonylagosságról, relativitásról se hallottál még, gondolom. További jó és kellemes, dogmatikus kinyilatkoztatást kívánok számodra, kedves alap nélkül, logikátlanul lehülyéző, előítéletes

október 31, 23:59-es

hozzászóló. :) (Ha még nem törölték a hozzászólásodat netalántán némineműleg netovábbja okán :-) )

2016. nov. 1. 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:
utca seprő
2016. nov. 1. 00:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Segédmunkás kőműves mellett.
2016. nov. 1. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!