Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki, ha fogorvos-hallgatóként...

Ciki, ha fogorvos-hallgatóként szabálytalanok a fogaim?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs pénzem fogszabályzóra. Szerintetek hiteles egy szabálytalan fogú fogorvos?:(

2016. okt. 27. 23:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor én leszek a kivétel?

Én meg szoktam nézni a fogorvosom fogait,de nyilván számomra az számít,hogy mennyire tűnnek egészségesnek és esztétikailag mennyire elfogadhatóak.

Amíg nem rohadnak az első fogaid vagy hasonlók,addig szerintem ez nem probléma.

2016. okt. 28. 11:12
 12/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb orvaos a saját nyűgje miatt specializálódik... bőrgyógyász azért mert van valami bőrbaja, onkológus meg mert van valami személyes érintettsége... persze nem mindenki...

Ami biztos, nagybátyám fogorvos, ő egyszer megpróbálta kifúrni tükörből a fogát, azóta van rendszeres bejáratott fogorvosa :D

2016. okt. 28. 12:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem akartam így belevágni, mert kb. ez volt a legérzékenyebb pontom. Ha lehülyéztek, beszóltak, hogy ronda vagyok stb. nem érdekelt, de ha valaki megemlítette, hogy nem ártana egy fogszabályzó, egyből sírni kezdtem. Szóval így rém cikinek éreztem, hogy ezt tanuljam. Végül kaptam fogszabályzót, így belegondolva nem tudom miért vártam ilyen sokáig :)

Egyébként nekem volt egy dokim, akinek tök barnák a fogai, szóval szerintem ha tényleg érdekel és nem érint nagyon érzékényen a téma, akkor miért lenne ciki?

2016. okt. 28. 13:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!😊😊😊
2016. okt. 28. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szabálytalan, még lehet szép egészséges. Ez a "legyen tökegyenes, mint amit sablonból öntöttek ki" az amerikai filmekből terjed, szerintem totál természetellenes...
2016. okt. 29. 01:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Dehogyis ciki :) Inkább az az elsődleges, hogy egészségesek legyenek. Amúgy gondolj arra, hogy van fogszabályozás felnőtt korban is (én több olyat is tudok, akinek kb. 30 évesen volt fenn) és ha fogorvos leszel, akkor valószínűleg anyagilag meg nem lesz gond, hogy megcsináltasd. Nekem is most lesz fogszabályzóm, csak én általános orvos szakos hallgató vagyok és már felnőtt vagyok, szóval nyugi :)
2016. okt. 29. 21:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Láttam én már ritka hajú, kopaszodó fodrászt, dohányzó tüdőgyógyászt, hordóhasú tesitanárt és állandóan rekedt, krákogó énektanárt is. Mind kiváló szakember volt a saját területén.
2019. szept. 1. 21:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Úgyis maszk lesz rajtad.
2023. júl. 2. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!