Más is van úgy a Facebookkal, hogy nem szívesen jelöli be a kollégáit?
Régen sokkal többet Facebookoztam, sokkal több képet töltöttem fel magamról és az "életemről", de mára már szinte semmit nem töltök fel, csak a régi képek vannak az adatlapomon. Profilképet is kb. 1 - 1,5 éve váltottam, tehát már nem érdekel a Facebook, csak azért megyek fel, hogy a szokásos cikkeket elolvassam, vagy chateljek pár ismerőssel.
1-2 közvetlen kollégát bejelöltem (1 éve dolgozom a munkahelyemen), páran azért be is jelöltek, azt természetesen elfogadtam, de annyira nyomasztónak találnám ha mindenkit bejelölnék :D Pedig a többiek szinte mindenkivel ismerősek már, a főnökkel is. Vele pedig abszolút nem tudom elképzelni, hogy ott ismerősek legyünk.
A kérdés csak azért íródott, mert látom, hogy a többiek lájkolgatnak egymásnak, stb., és úgy érzem, hogy kimaradok valamiből, amibe lehet, hogy bele sem szeretnék tartozni.
Vagy csak én hülyültem már meg teljesen? :-)
20/L
Én szándékosan nem jelöltem be egyet se. Mivel akkor jelenne meg a profilom nekik lehetséges ismerősnek, ha volna közös ismerősünk, ezt kivétel nélkül betartom. Volt, hogy egyikük bejelölt – vele szóban közöltem miért nem igazolom vissza.
A beosztottjaim részéről nem szeretném, ha kényszernek éreznék a rögzített ismeretséget, a főnökeim magánélete nem érdekel.
Többen ráfáztak, hogy a főnök látta a bejegyzéseiket, amik nem sikerültek diplomatikusra pl. szabadság ki nem adásakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!