Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen helyzetben mit tennétek?

Ilyen helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Jelenleg álláskereső vagyok.

Tegnap este is elküldtem egy önéletrajzot az One Eurós boltba és ma reggel már hívott is egy hölgy, hogy ma 14:50-re vár az üzletben egy interjúra, ahol megbeszéljük a részleteket, a bérezést, a munkarendet stbés akár már Hétfőn is kezdhetnék a próbanapon, fde ez pár napon belül fog kiderülni, hogy engem választottak-e. (Gondolom több a jelentkező az ilyen helyekre, nem csak én egyedül.) Nos, én jelenleg is nagyon sok helyről várok visszajelzést, szorgalmasan keresem a munkát, holnap is mennem kell egy interjúra(bevallom őszintén, inkább azt szeretném, mert az a szakmámba vág(ami ruházati eladó), de nem válogatok.

Valamint jelentkeztem munkaügyi által egy tanfolyamra is(lassan egy hónapja), de még nem hívtak, hogy mikor kezdődik.Oda is nagyon szeretnék bekerülni, de oda már nehezebb, viszont munkahely szempontjából hasznos lenne, mert középfokú nyelvvizsgát adna.

A kérdésem az lenne,hogy ha nem vállalom el,mit mondjak? Hogy más helyről is várok visszajelzést?

(Mert nem hazudnék vele), valóban nagyon sok helyről várok, holnap is megyek, de egyik sem 100%, tehát ha ezt lemondom, lehet, hogy a holnapi nem sikerül, vagy ha elvállalom és a holnapi is sikerül még tudok választani nem? Vagy ez hogy van?

Tapasztalatok is jöhetnek, aki dolgoztak már az egy eurósban.

Köszönöm.

2016. okt. 18. 10:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked :*
2016. okt. 20. 11:29
 12/14 anonim válasza:

Hány éves vagy?

Én 38 vagyok, rutinos vagyok az álláskeresésben. Annó, amikor elkezdtem dolgozni, én is mindig azért lettem eltanácsolva, mert nincs gyakorlatom. Egy gyárban húztam le először 2 évet. Utána már nem mondta senki, hogy nincs gyakorlatom. Még akkor sem, ha irodai adminisztrátornak jelentkeztem...

Jelenleg több 15éves gyakorlatom van, és mégsem kellettem sehova. Ebben az egyben bízok most, hogy sikerül. Ha nem, akkor nem tudom mi lesz, mert a jelenlegi munkahelyemről menni akarok, de nagyon.

Volt nyáron lehetőségem, hogy másol dolgozhassak, de én bolond visszamondtam, mert itt 5 évre garantálták a munkát számomra. Ami aztán szépen kiderült, hogy örüljek ha év végéig munkát tudnak biztosítani, és ide-oda dobálnak cégen belül. Amikor szóvá mertem tenni, hogy nem erről volt szó és pláne nem arról, hogy hova helyeznek át, mindenki igen csak meglepődött. De én kitartok az elveim mellett.

És reménykedek megállás nélkül, hogy sikerülni fog az új meló. Te is tedd ezt!!

És közhely, de sajnos igaz. Ismeretség nélkül nem könnyű munkát találni. Gondolom Neked sem segítenek, ezért vagy ilyen helyzetben.

Amúgy milyen tanfolyamra jelentkeztél?

2016. okt. 20. 12:27
 13/14 A kérdező kommentje:

Német középfokú

Van még egy boltvezetőim is, meg egy német alapfokúm. 32 éves vagyok. sokáig a CBA ban dolgoztam, de ott meg létszámleépítés volt. Voltak nem bejelentett munkáim, de azokat nem mertem beírni az önéletrajzomba. Már arra gondoltam, valamit még belehazudok,mert van egy lyuk az önéletrajzomban,és 3 éve nincs bejelentett munkám. de ezt nagyon szégyellem. Remélem nem jön ide senki belekötni. Valami csak van, ami miatt nem alkalmaznak. A CCBA ban is úgy dolgoztam, hogy ismerős által. Nagyon szégyellem, hogy otthon vagyok és csak ez a 22 800 am van.

2016. okt. 20. 16:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is,mindenhova beadom. Most 2 heteket is be lehet írni? Mert sok helyről engem is azért küldtek el, mert nincs tapasztalatom. De ha ezzel kezdem az interjún, fel sem vesznek. De látják, nem ülök a fenekemen, mindenhova megyek, jövök, még ilyen nyári melókat is elvállaltam(meggyszedés), de az nem volt bejelentve...
2016. okt. 20. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!