Mikor telefonáljak be, hogy beteg lettem?
Első munkahelyem, első betegségem, ezért nem tudom, hogyan "illik".
Most estére nagyon szarul lettem, 39 fokos lázam van és alig van hangom. Mivel ügyfelekkel foglalkozom, és nálam az ilyen nem szokott egy este alatt elmúlni, holnap valószínűleg nem tudok bemenni.
Az a dilemmám, hogy én reggel 8:00-ra mennék dolgozni, a felettesem (akinek ilyenkor szólni kell) viszont csak 9.00-ra megy be minden nap.
Ilyen esetben mikor telefonáljak? Reggel 8 körül, amikor én kezdeném a munkát, vagy csak 9-kor, mikor már ő is bent van? A mobilszámát tudom, tehát korábban az otthonában is el tudnám érni, de azt "illik"?
Amúgy nem áll le a cég attól, hogy nem leszek bent, szóval nem kell azonnal 8-re a helyemre küldeni valakit, annyi hogy a szokásos 4 helyett 3 ember fog foglalkozni az ügyfelekkel, eddig is így volt ha valamelyik kolléga hiányzott. Szóval helyettesíteni nem kell engem.
Szerintetek mikor szóljak, reggel 8-kor vagy 9-kor? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Köszönöm!
8-kor szólnék. Tudjanak róla, hogy miért nem vagyok bent.
8-tól munkanapon nem illetlenség telefonálni. Hiszen mások is kereshetik munka ügyben.
Szólhatsz az irodában a munkatársaknak is, ha a főnöködet nem mered felhívni.
Sok főnök a mobilját kikapcsolja, a munkahelyit, tehát ha akarnád sem tudnád elérni, könnyen meglehet.
Egyébként nem tudom a választ a kérdésedre, de adandó alkalommal tisztázd.
Baromi bonyolult. :D
8-ra kell menned ugye? Akkor legkésőbb nyolckor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!