Csináltam egy butaságot és nem tudom hogy másszak ki belőle. Hátha van ötletetek. Egy bő hónapig olyan helyen laktam ahonnan nem tudtam bejárni dolgozni. Többit lsd. Lent. Segitenétek?
Lehetőségek (háta jó valamelyik)
1. Beszélj az orvos ismerősőddel, talán együtt végeztek az orvosin, és kitalálnak valamit.
2. Beszéld meg a főnökkel a gondod.
Gyorsan rugasd ki magad:
1. Beszélj valamit a főnök hátamögöttt, az egyik talpnyalójával. Az majd visszjut a góré fülébe, és kirúg.
2. Monda a főnőknek: Mit képzelsz magadról?
3. Menj oda a főnökhöz. Köpj a lába elé, s mond : Ez a véleményem erről a cégről, és magáról.
Persze ezek nagy durva dolgok, de aggressziót semmiképpen nem javaslok.
Vagy ismét Menj legálisan betegállományba, akkor gondolják ilyen fosos csirke nem kell ide, és repülsz, mint a macska.
Milyen pénzt követelne, ha se táppéppénzt, se fizetést nem kaptál?! Nehogy már a szájába add, hogy az azonnali hatályt akarod kiharcolni!
És hogy reagálhatna már?! Tények vannak: NEM jártál be, NEM FOGOD igazolni, ponrt LESZAROD az üzemorvost és NEM MÉSZ el hozzá. Kész. Tök nem lényegesek a miértek, csak. Ez a helyzet, és senkinek semmi köze a távollétedhez. Csak. Mert.
Rá van bízva, hogy tovább alkalmaz-e, vagy felmond. Te nem mész üzemorvoshoz, fóbiád van a fonendoszkóptól, vagy mert a vallásod tiltja, mindegy miért. Ha a további alkalmazásod vagy a felmondási idő (ami kamu lenne) ennek a feltétele, akkor se mész. Ez a gelyzet. Mit tud csinálni, ha már egyszer X hétig igazolatlanul távol voltál? Még csak táppénzen se voltál, egyszerűen CSAK nem jártál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!