Több műszakos gyárban hétfőtől péntekig kell húzni az igát általában?
:)
Hétfőtöl-Péntekig +behívhatnak 12 órázni egy héten, több múszakosként beszophathatnak azzal ,hogy mondjuk esti múszakon vagy alapól ,de megbetegszik a délutáni váltás és akkor te pl haza érsz reggel 7 kor , és vissza kell menned délután kettőre, mert a gyökér kitaláltá:).
Továbbá behívhatnak szombaton, és vasárnap is. Dolgoztam olyan helyen is ahol elvárták a szombatot, ha nem akkor már kiakartak rúgni, de az nem volt baj ha vasárnap is bementél (igazából kötelező szerűen választanod kellett egy napot) na mondjuk itt 2 hétig voltam kb. Akkor még soroljam ??? Ha teheted ne menj gyárba , én eddig 3-ban voltam de soha többet nem szeretnék ilyen tapasztalatokat átélni komolyan mondom..
24f
" te pl haza érsz reggel 7 kor , és vissza kell menned délután kettőre,"
ilyen nincs, mivel a munka vége és a munka kezdése között el kell telni a 8 órának.
Ha megteszik, akkor bemegyek kérek róla egy jelenléti ívet azzal meg irány a munkaügyi bíróság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!