Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jelentkeznél a munkára, ha...

Jelentkeznél a munkára, ha 17:30-ig tart, és 45-50 perc az oda, és hazajutás? ( Tehát minden nap 18 15 körül érnél haza)

Figyelt kérdés
Nem álmaim állása, de nem is a legrosszabb.
2016. okt. 9. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én háromnegyed 6 előtt már évek óta nem nagyon vagyok még otthon munkanapokon néhány rendkívüli esetet kivéve. :-) 5 óra, hm... :-) Nem is emlékszem, mikor volt olyan.
2016. okt. 10. 11:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Nekem is volt már ilyen is olyan is, iskola mellett meg aztán pláne, nekem ne magyarázd kérlek milyen úgy dolgozni.... :) A 6 órai érkezéssel sincs gondom.

Hosszú távú terveim miatt kérdéses a minden napi este fél 7 re való hazaérés, de nyilván nem csak ez alapján döntök, mert ha a munka megérné, akkor nem ez lesz a döntő.

(Arról ne is beszéljünk, ha tovább kell bent maradni, és nem hogy fél 7, de 8 előtt sem érsz haza.) Jó dolog, ha valaki szeret robotolni és csak alszik eszik és vegetál otthon este, de én nem ilyen vagyok, nem ettől leszek álomvilágban. ;)

Tudom milyen ez is, mert voltam már ilyen helyen is egyébként, szóval az álomvilág most nem játszik, de jó, hogy meg akartad mondani valakinek a tutit egy mondatból "Bírom" az ilyen embereket. A kérdés az volt, hogy te hogy vagy vele ( mert én tudom, mikor vagyok aktívabb és hogy megy jobban a munka), nem kértem a személyes megjegyzést, talán nem véletlenül. ;)

2016. okt. 10. 19:00
 13/14 A kérdező kommentje:
És köszi a válaszokat, 10-esen kívül mindenkit hasznosra értékeltem. / kérdésre válaszolt
2016. okt. 10. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha megfizetik, miért ne?
2016. okt. 11. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!