28 évesen ti vállalnátok, hogy külföldre költözök egy tök üres életbe?
De le is írtad, hogy nem látod értelmét ( egyébként a leírt helyzetben valóban hülyeség lenne).
Van itthon munkád, párkapcsolatod, barátaid.
Csak azért mert épp van ilyen lehetőség, nem kell élned vele.
Nem a londoni mosogatáson fog múlni az életed egy idegen országban, ahol vélhetően 4-6 különböző országbeli idegennel kéne együtt nyomorognod, drága albérletben.
28 évesen már ezeket a rigolyákat is nehezebben viseli az ember, és inkább törekszik az önálló életvitelre, nem az idegenekhez való nonstop alkalmazkodást..
HA nem lenne párkapcsolatod, és HA nem lenne munkád, na akkor kéne gondolkodni rajta, így fölösleges is lenne. Nem olyan jó buli az kint..
Szerintem ez már eldőlt benned , legalábbis a kérdést már úgy tetted fel, mintha fegyvert tartanának a fejedhez. Lehetőségek mindig jönnek és mennek. Ha úgy érzed ad hozzád valamit ha kimész, akkor lépj, mert a szeretteid mindig itt lesznek. Én azt gondolom ha valóban így állsz hozzá akkor azt fogod lesni, hogy hú ez is deszar, mit keresek én itt, és már rohansz is haza.
Saját tapasztalatom: az élet sosem üres, csak ha azt választod, hogy elzárkózol. Az, hogy hogyan osztod be a szabadidődet az rajtad áll. Az, hogy viszel-e magaddal barátnőt az is rajtad áll. Mindenkinek javaslom, hogy menjen ki és tapasztaljon mást is, mert attól csak több lesz, szélesedik a világképe és tapasztal és önbizalmat erősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!