Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 28 évesen ti vállalnátok,...

28 évesen ti vállalnátok, hogy külföldre költözök egy tök üres életbe?

Figyelt kérdés
Családot, munkatársakat, barátnőt hátrahagyva egy olyan helyre, mint London, ahol tök üressé válik az életetek. Munka, alvás, internetezés. Főleg, ha anyagi problémátok sincs, hogy kötelező lenne kimenni, mert itthon is van hol laknotok és havi 110 ezer forintot félretudtok tenni. Ti mit gondoltok erről?
2016. okt. 6. 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyen feltételek mellett semmiképp,de ha ott 3x annyit félre tudnék tenni,és a barátnőm is jönne velem később,akkor meggondolnám.
2016. okt. 6. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha havi 110-et félre tudsz tenni, akkor ne menj! hülyeség. Egyetlen egy élete van az embernek, és azt inkább szentelje a családnak, szeretteinek mint a pénznek. Hidd el a pénz nem fog boldoggá tenni...
2016. okt. 6. 14:46
 13/17 anonim válasza:
Ilyen körülmények mellet nem mennék. Ha fobtolgatod, hogy kimész, peóbálj olyan helyre menni, ahova a barátnődet is tudod vinni pl. Amúgy meg is őrülnék, ha csak melóból állna az életem. Te nem?
2016. okt. 6. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:

De le is írtad, hogy nem látod értelmét ( egyébként a leírt helyzetben valóban hülyeség lenne).

Van itthon munkád, párkapcsolatod, barátaid.

Csak azért mert épp van ilyen lehetőség, nem kell élned vele.

Nem a londoni mosogatáson fog múlni az életed egy idegen országban, ahol vélhetően 4-6 különböző országbeli idegennel kéne együtt nyomorognod, drága albérletben.

28 évesen már ezeket a rigolyákat is nehezebben viseli az ember, és inkább törekszik az önálló életvitelre, nem az idegenekhez való nonstop alkalmazkodást..

HA nem lenne párkapcsolatod, és HA nem lenne munkád, na akkor kéne gondolkodni rajta, így fölösleges is lenne. Nem olyan jó buli az kint..

2016. okt. 6. 17:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha te már előre úgy állsz hozzá, sőt mi több, eldöntöd, hogy odakint üres lesz az életed, akkor így is fog történni. Londonban szinte minden hétvégén van valami érdemleges program.
2016. okt. 6. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már eldőlt benned , legalábbis a kérdést már úgy tetted fel, mintha fegyvert tartanának a fejedhez. Lehetőségek mindig jönnek és mennek. Ha úgy érzed ad hozzád valamit ha kimész, akkor lépj, mert a szeretteid mindig itt lesznek. Én azt gondolom ha valóban így állsz hozzá akkor azt fogod lesni, hogy hú ez is deszar, mit keresek én itt, és már rohansz is haza.

Saját tapasztalatom: az élet sosem üres, csak ha azt választod, hogy elzárkózol. Az, hogy hogyan osztod be a szabadidődet az rajtad áll. Az, hogy viszel-e magaddal barátnőt az is rajtad áll. Mindenkinek javaslom, hogy menjen ki és tapasztaljon mást is, mert attól csak több lesz, szélesedik a világképe és tapasztal és önbizalmat erősít.

2016. dec. 8. 01:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Én megtettem. Igaz, nem pont ilyen körülmények között, mert a barátnőm jött velem (aztán mondjuk később elhagyott), és rögtön az iskola befejezése után jöttem, szóval nem volt olyan fizetésem, amiből 110 ezret félretehettem volna. Gyerekkorom óta angol nyelvterületen akartam élni, kb. azóta, hogy először láttam Mr Beant a tévében :D Viszont Londonban már éltem, és oda szerintem nem mennék vissza, legfeljebb a közelébe egy kisvárosba, vagy nagyon a külvárosba.
2017. febr. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!