Október 15 szombat munkanap - mi az hogy egy munkatárs közli hogy márpedig ő aznap nem jön? Nem tudja hova rakni a gyereket? És az kit érdekel? Ő baja!
Kiverték a biztosítékot. Október 15. szombat rendkívüli munkanap. Munkatárs közli ő aznap nem jön mert kisgyereke van és nincs aznap ovi.
Na most kérdéseim, felvetéseim
- van még három dolgozó (köztük én is!) akinek kisgyereke van-akkor mi se jöjjünk azonos szlogennel?
- mi az hogy nincs ovi? Ez full kamu, mert ügyeletes ovi MINDIG van! Ha nem a saját ovi akkor más körzetes ovit jelölnek ki.
- és egyáltalán ki nem szarja le hogy ő a kölkét hova rakja? Más dolgozó is van is kisgyerekkel és ők (én se!!) nem rinyálnak hanem megoldják. Ahogy akarják. Az én elhelyezési gondom se érdekel senkit. Oldjam meg ahogy akarom, de jönni kell.
Mi az hogy egyiknek szabad X dolgot másnak meg tök ugyanazt a dolgot nem?
Mindenki kezdjen el rinyálni hogy jaj hova teszem a kölkömet?
"Ő meg kiveheti? Aztán miért? Ki ő? Hogy neki szabad nekünk nem?"
A fonok dolga eldonteni. Te beosztott vagy, neked semmi kozod hozza.
"Szopja a főnököt vagy mi a franc?"
Ehhez sincs semmi kozod. Gondolom a munkahelyen is pont ilyen kiallhatatlan, nagypofaju, destruktiv munkaero vagy, persze hogy szivat a fonok. En is megszivatnalak.
Oké . Nagypofájú vagyok és a főnök ezért szívat.
Oké.
Akkor kérdéseim:
És az összes többit azt vajom miért szívatja? mert nem ám csak velem bánik így.
Másik:
te szívatásnak hívod azt hogy az összes jogszabályt felrúgva munkahelyi visszaélések és bűncselekmények sorát követi el a vezetés?
Szerintem ez bőven túlmegy a szívatás kategóriáján.
Egynémelyik tette konkrétan BTK-s cselekedet!!
Azért súlyozzunk már!
Súlyozhatsz a kiváltságokért te is a főnök golyóival. Ha te nem vagy ilyen, akkor viszont nyelni kell (na nem azt, amit a kiváltságos kollegína).
Szar helyzet, de ez van.
Te elolvastad egyáltalán amit írtam?
Időben kérni a szabit?
Na akkor még 1x amit már leírtam:
Van aki már januárban leadta hogy ő mikor szeretne júniusban szabin lenni.
És összejött neki?
Dehogy jött.
Biztos túl "későn" adta le. Elvégre január 4. volt az év legelső munkanapja korábban le se adhatta volna.
De azért már késő volt! Főnök közlése!
Ennyit az időben történő szabikérésről!
szia!
aki benyal a főnöknek és szimpatikus neki, az bármit megtehet sajnos ebben a világban....
szeritnem te is menj betgszabira.......
de a legjobb amit tehetsz szépen keresel mást, addig meg kibírod itt valahogy...........
Nézd, te dolgozol ennél a cégnél.
Ha nem tetszik, keress másik munkahelyet, és vált.
Ha úgy gondolod, hogy csalnak, akkor jelentsd a céget az illetékes hatóságoknál (OMMF, EBH).
Én eddig úgy tapasztaltam, hogy mindenhol vannak protekciósok, de vannak olyan munkáltatók, akik ezt kevésbé éreztetik a többi dolgozóval, és vannak, akik jobban, meg vannak különböző fokozatok. Hát, most te ilyet fogtál ki, de nem mindenhol működik így.
Mit tudsz tenni? Amit fentebb leírtam, azzal, hogy itt toporzékolsz, csak a saját vérnyomásodat dobod meg, de jobb a munkahelyeden nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!