Tegnap lehülyézett a főnököm. Van róla felvétel is. Feljelenthetem?
Figyelt kérdés
Tegnap telefonon beszéltünk a főnökömmel (minden beszélgetést rögzit a telefonom) és közben lehülyézett. Feljelenthetem ezért?2016. szept. 27. 07:43
1/18 anonim válasza:
Ha nem tájèkoztattad, hogy felvètel kèszül, akkor inkább ne csináld, mert megszívhatod.
2/18 anonim válasza:
Azért, mert valaki lehülyézett? Nem.
3/18 Koplárovics Béci válasza:
Ha nem nagy nyilvánosság előtt történt, akkor nem. Különben is, gondolom csak véleményt közölt, nem tényeket állított.
4/18 anonim válasza:
Igen, jelented csak fel, ha sok pénzed van.:)
5/18 anonim válasza:
Te mindenkit felakarsz jelenteni aki lehülyéz? Felesleges. Úgy érzem még egy párszor megkapod az élettől ezt.
Ja, és bátorkodj felmondani ha már ekkora ügyet csinálsz ebből...ja, az nem megy, mert félsz.
6/18 anonim válasza:
Nem. Ez nem ok egy feljelentésre.
7/18 anonim válasza:
Csak akkor, ha mások előtt alázott meg, de ahogy olvasom, nem ez történt.
8/18 anonim válasza:
Azert megnézném a rendőrök fejét, mikor közlöd, hogy téged lehülyéztek és ezért akarsz feljelentést tenni.
10/18 anonim válasza:
A becsületsértésnek nem feltétele a nagy nyilvánosság, viszont nem éri meg, legfeljebb pénzbüntetést szabnak ki rá, annyiért meg nem éri meg a macera.
Én a helyedben inkább eljönnék onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!