Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy autó elektronikai alkatrés...

Egy autó elektronikai alkatrészeket gyártó cégnél voltam összeszerelő / operátor álláson, ám azonban találtam jobbat, és el szeretnék onnan jönni, mit tegyek? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Mivel hallottam, hogy vannak helyek ahol vissza akarnak tartani attól , hogy kilépjek, ezért is kérdezem, és tudatába vagyok annak, hogy próbaidőn belül vagyok és hogy elég hamar kint is lehetnék, de attól félek hogy nem így fog zajlani. Ugyanis, hallottam azért beszélgetéseket bent a gyárban hogy nem igen könnyen szabadul onnan az ember. Ha az utóbbi így van, mire készüljek fel?

2016. szept. 22. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
nos, gondolom kaptál egy szép kis munkaszerződést, ahol gyöngyörűen le van írva a kilépésed feltétele, de mivel állításod szerint próbaidőn vagy, ezért reggel bemész a hr-re, vagy vmilyen vezetődhöz és jelzed, hogy a mai/holnapi nappal leszámolnál és készítsék el az összes kilépő papírod, majd csókolom.
2016. szept. 22. 19:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja , igen, a munka szerződés: végig se tudtam olvasni, mert nem hagyták....
2016. szept. 22. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
mondani mondhatnak bármit. Nem tarthatnak ott, ha el akarsz jönni. Persze szóban fenyegetőzhetnek, meg pattoghatnak, de nem sokra mennek vele..
2016. szept. 22. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
egy példány jár neked belőle, uh ha nem kaptál, akkor az első dolgod inkább ez legyen a hr-en.
2016. szept. 22. 19:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Mármint, micsoda legyen az első dolgom a HR-en?
2016. szept. 22. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
hr -> elkéred a munkaszerződésed egy példányát (vagy másolatát) -> átolvasod -> ha tényleg benne van a próbaidő akkor vissza a hr-re és jelzed, hogy holnaptól kilépsz és csinálják meg a papírmunkát, fejtsék le eddigi béredet.
2016. szept. 22. 20:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Wow, és a HR az milyen részleg is? ( Igen, ennyire rohadtul nem vagyok felvilágosítva a dolgok menetéről, én kérek elnézést... )
2016. szept. 22. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
nos.. ott foglalkoznak a munkavállalók ügyeivel, de lehet vannak még helyek amelyek titkárságnak hívják.
2016. szept. 22. 20:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, remélem sima és problémamentes lesz a cégtől való távozásom....
2016. szept. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!