Győrben, Tatabányán stb hirdetett ingyen szállásos, gyári munkákról tapasztalat? Milyenek vajon ezek a szállások?
Dolgoztam olyan cégnél, ahol több kolléga (munkaerő kölcsönzőn keresztül) az ország másik feléből jött dolgozni Tatabányára.
A fiúkat egy munkásszállón, a lányokat egy bérelt házban szállásolták el. Nem jártam egyiken sem, de a kollégák nem panaszkodtak, pedig volt akivel napi szinten beszélgettünk.
Arra készülj, hogy a kölcsönző egy évig kap utánad erre támogatást, és utána jobb, ha keresel másik albérletet! Oroszlányban volt ebből gond, hogy egy év után nem volt már munkásszálló, de albérletet sem lehet találni a környéken.
Erre mindenképp kérdezz rá, hogy MEDDIG adják a szállást!
Ha csak ezen múlik, akkor ne tartson vissza!
Hát ezek nem túl kecsegtető dolgok... A reckitt benkiser-hez kerestek legutóbb embert, ezt hivtam fel érdeklődésképp, de olyan infót kaptam, hogy 2 és 4 fős szobákban kell aludni, konyha fürdő, az közös ugye... A közös konyha/fürdő dologgal még meg is békélnék, de az gáz szerintem, hogy nincs privát szféra és ki tudja kivel kell együtt aludni, vagy kikkel :/
Kicsit kényszermegoldás ez nekem, mert most lett vége a párkapcsolatomnak és ugye onnan el kellett költöznöm. Most anyámékkal lakom, ahonnan anno elindultam és elég szar ez így... Igazából csak a tömegnyomoros szállás tart vissza, amúgy mennék.. más alternatív megoldás, olcsó szállásra? mindegy ha lepukkant kicsit, csak nyugi legyen és ne másokkal kelljen lenni egy szobába. A konyha fürdőt még kibírnám közösen..
más alternatív megoldás, olcsó szállásra? .....
Hát nem tudom,hogy hol laksz,de álltalában falun olcsón ki lehet venni egy egész házat.Én Berettyóújfaluhoz 20km-re lakom,és ebben a faluban pl kis parasztházat több szobával,fürdőszobával,kertel mindössze 10ezer forintért kiadnak.Van olyan amit gondozásáért kiadnak.pl Püspökladány közelében tudtam ilyen házat.Minnél közelebb megyünk Pesthez minden egyre drágább.Debrecenben albérleti szobát adnak ki (olcsón) 20ezer-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!