Mit tegyek, ha ennyire magam alatt vagyok?
Figyelt kérdés
Kisgyermeknevelőként végeztem, tudom hogy nem egy marketinges húdevagány diploma, egy OKJ-s képesítés, de ez volt az álmom érettségi után és nagyon jó tanáraim, gyakorlati oktatóim voltak. Szeretnék gyerekekel foglalkozni, a bölcsibe a településen ahol lakok és a környéken is teltház van, nem keresnek gondozónőt, most ovikba jelentkezem sorban dajkának és ez a második hónap., hogy nem sikerül semmi. Sajnos alapból önbizalom hiányos vagyok, már odáig jutottam hogy minden nap sírok, nincs motivációm semmihez, mindenki csak a munkáról kérdez, félek hogy komolyabb mélységekbe kerülök :( Előre is köszönöm, ha adnátok pár tanácsot, bíztató szót.2016. szept. 19. 11:06
1/2 anonim válasza:
Legyél büszke magadra. Nagyon jó ember vagy.
Ha munkáról kérdeznek, válaszolj.
Nincs miért magad alatt lenni.
Nem értem miért vagy ennyire rossz állapotban, de írj rám és segítek ha szeretnéd.
2/2 anonim válasza:
Írtad, hogy a környéken teltház van... akkor ne csak a környékeden nézelődj :) ha ez az álmod, a költözés ne tántorítson már el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!