Hogy lehet túl lenni egy rossz időszakon? És a gyomorgörcsölő, szinte folyton nyomasztó főnököt te hogyan viselnéd?
Az utóbbi hónapokban csak rossz munkahelyem volt (2), ami nem jött be, ebből egy mondjuk kényszermegoldás, a pénz miatt, azt hagytam ott mikor váltottam a mostanira. Most pedig van egy nagyon jól fizető és olyan terület is, ami érdekelt, de ki vagyok készülve a stressztől, amit a főnök okoz. Már másfél- 2 hét után kilátásba helyezte a levonást olyanért, ami nem is volt jogos, mert az ő utasítása volt egyébként.. És volt rá példa, hogy ilyenért levont egy alkalmazottól nem kevés pénzt, mert az ő kérését követte.
A múlt héten pedig végig elszámoltatott az időmmel, és közölte hogy nem nyújtok sokat itt.
Pedig teszem a dolgom, nincs arról szó, hogy csak úgy lennék. :(
Azóta tiszta stressz vagyok, ha csak bejön, mert már direkt lehúz, az sem jó, amit csinálok.
Ugyanez volt az előző rövidebb időszakú helyen is, hogy a főnök ilyen volt az alkalmazottaival.
Szenvedek, mert itt legalább a pénz nagyon jónak mondható és érdekel(ne) is amit csinálok, szóval nagyon örültem, amikor sikerült, bár a motivációm kiölte azóta a főnök.
Viszont nem ez az első ilyen, és már belefáradtam a váltásba is, és félek ezek után már, hogy máshol sem lesz jobb.
Lelkileg eléggé lent vagyok már az utóbbi időszakok miatt, ami sorozatosan csak negatív volt.
De nem bírom sokáig így, hogy rettegni kelljen, és nem tudom már, hogy velem van-e a baj, amiért ennyire ki tud készíteni egy nyomasztó, lehúzó főnök, de már a nyugtató szedését fontolgatom. Nagyon boldogtalan vagyok, annak ellenére, hogy olyan munkakörbe vettek fel, amit mindig is szerettem volna, ezért is ilyen nehéz ez most, na meg az újból kezdés, álláskeresés, megint ki tudja normális főnök lesz-e. Már semmit nem tudok.
- ez utolsó tényleg csak kényszermegoldás volt, hogy addig se pénz nélkül tengődjek.
Ott pl folyton cserélődtek az emberek, azt már az elején is elejtette a főnök, és amikor eljöttem is, hogy "megszokta már, hogy itt jönnek-mennek az emberek". A munkakör is gagyibb volt, mint amiről szó volt, és amikor mondtam, hogy 1-2 év múlva lehetne e szó valamiről, nevetve azt mondta, hogy "hát ha addig itt maradok, akkor lehet róla szó."....
- a másik amit hamar ott hagytam meg azért volt, mert bár amellett, hogy az is stresszes volt, állandóan, érts kb minden nap bent kellett maradni, akár estig, akár egy órát, plusz egy óra az utazás, mellette ott meg nem a főnök, hanem egy kolléga volt olyan, hogy úgy beszélt mindenkivel, mint a kutyával.
Nem tudom, velem van e baj, belül érzem, hogy nem, mert ezek roha.dt nyomós dolgok, de így kívülről tudom, hogy így tűnik.
Volt már hosszú távú munkahelyem, amióta onnan eljöttem, azóta nem találom most a megfelelőt. Ahol emberszámba vesznek és "jól érzem magam" ami most csak annyit jelentene, hogy nem áll ideg a gyomromba.
A hosszútávú is stresszes munka volt, de ennek köszönhetően sokáig ott voltam, mert számomra ez egy nagyon fontos tényező, hogy normális légkörben legyek, vagyis hogy a főnök kattanásaitól ne kelljen félni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!