Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti verekedtetek már össze...

Ti verekedtetek már össze kollégátokkal vagy magával a főnökötökkel?

Figyelt kérdés

Ha igen, mi volt a következmény?

Nekem csak majdnem eseteim voltak. Kolléga esetében inkább ráhagytam, mert az utolsó előtti hetem volt, és a főnökasszony úgyis neki hitt volna, és képes lett volna rendkívülivel elküldeni még akkor is, és akkor segély nem jár volna ugyebár.

Főnök esetében végül nem lettem meghosszabbítva a szerződés lejártakor, de azt mondjuk nem is bántam.

2016. szept. 17. 03:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
24%
Nekem sajnos voltak ilyen kirohanásaim nehezzen viselek a stresszt, és még elégg gyerek vagyok hogy kontrolállni tudjam..az egyik a munkahelyemen a meosnak adtam egy brióst a másikon meg a főnökömnek, mert a kis csicska ott kopogtatott egy ablakon keresztül, hogy miért is csókolozok a barátnőmmel (cigi szünetben)..na ő is kapott egy lángost.
2016. szept. 17. 04:45
 2/31 A kérdező kommentje:
1: És voltak következmények?
2016. szept. 17. 04:54
 3/31 anonim ***** válasza:
71%
Aki ilyesmit csinál, nagy tróger lehet. Úgy rúgnám ki fegyelmivel, hogy a lába nem érné a földet, és még fel is jelenteném. Mondjuk egyetemi oktatóként és MTA kutatóként az ilyen viselkedést a környezetemben nem tapasztalom. A legdurvább emlék, hogy egyszer egy szerkesztőnek csúfolt kripli, miután rámutattam érvelése fogyatékosságaira (hiányos szakmai alapműveltségére), leállt kiabálni velem. Szakterületének egyszerűsége ütközött ki rajta.
2016. szept. 17. 06:10
 4/31 anonim ***** válasza:
76%
Gyerekkorom óta nem verekedtem. Azt gondolom, hogy felnőttként az embernek már képesnek kell lennie kezelni az állatias ösztöneit.
2016. szept. 17. 06:35
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze kirúgtak....de találtam azóta 4 másik munkahelyet.
2016. szept. 17. 06:42
 6/31 A kérdező kommentje:

3: Persze első hallásra lehet trógernak gondolni, de szerintem nem árt a körülményekről többet megtudni, mielőtt véleményt alkot az ember. Ha mondjuk valakinek olyan főnöke volt, mint nekem egy bizonyos kínai étteremben, akkor abszolúte meg tudom érteni a dolgot. Ha a főnök hatalmaskodik, kizsákmányol, nem fizet ki rendesen, és emellé még tahó, lekezelő módon is beszél, érthető, ha egyeseknél elszakad a cérna egy idő után. Elvégre elsősorban nem azért járunk be dolgozni, hogy ilyen dolgokat eltűrjünk-elviseljünk.

Kollégák közti verekedés más tészta. Ott a főnöknek ki kellene vizsgálnia a dolgot, hogy ki volt a kezdeményező, mindkét felet megkérdezni, hogy hogy történt. De sajna inkább az a gyakoribb, hogy csak a régebben ott dolgozót és/vagy kedvenc puncsost hallgatja meg, és neki ad igazat.

2016. szept. 17. 07:46
 7/31 anonim ***** válasza:
82%
Én végtelen nyugalommal és türelemmel vagyok megáldva, de egy munkatársamnak sikerült már kihúzni a gyufát. Egy 2 éves periódust zártam le egyetlen ütéssel (KO.). Munkatársaim tanúi voltak az esetnek, következménye annyi lett, hogy utána nagyon normális lett velem az illető. Nem azért, mert tartott tőlem, hanem azért, mert rájött, hogy milyen szenya volt velem évekig ok nélkül. Azóta is jó a kapcsolatunk.
2016. szept. 17. 07:48
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt verekedés, nem megyek le arra a szintre. Viszont több buta, idegesítő, hasznavehetetlen kollégámat küldtem már el melegebb éghajlatra de mindig jogosan.
2016. szept. 17. 08:25
 9/31 anonim ***** válasza:
77%
Férfi vagyok, egy-két kolléganőt már pofoztam volna, de inkább elfojtottam magamban...
2016. szept. 17. 08:28
 10/31 MZ.per.X ***** válasza:
79%
Vannak emberek akiket agyon tudnék ütni, de vagyok annyira kulturált hogy nem teszem.
2016. szept. 17. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!