Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire leterhelő agyilag a...

Mennyire leterhelő agyilag a munka amit végzel?

Figyelt kérdés

És egész nap ugyanazt az agyilag leterhelő feladatot végzed, vagy van leterhelőbb és lazább része? Melyik mennyi idő?

Tudsz egész nap (napi 8 órában) olyan munkát végezni, ami állandó koncentrációt és gondolkodást igényel?

2016. szept. 13. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
A leterhelő, koncentrációt igénylő rész, kb 5 óra, a maradék, az lazább. Abból az ötből, mondjuk 3 óra olyan, hogy tényleg észnél kell lennem, semmi elkalandozás, semmi hiba, mert rossz vége lesz. Munka után pedig általában még 2 órát próbálok tanulni, fejleszteni magam. Utána lehal az agyam és az este hátralevő részében már csak pislogok.
2016. szept. 13. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
konkrétan munka közben még arra is van időm, hogy terveket kreáljak ahhoz hogyan törjek világuralomra egy banán és egy szivacs segítségével...
2016. szept. 13. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Változó. Irodai munkát végzek mérnökként. Van amikor csak vagyok, van amikor viszont pörögni kell.

Ettől függetlenül munka után mindig holt fáradt vagyok.

2016. szept. 13. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem borzasztó munkabeosztásom van, így gyakran 10-15 órákat dolgozom.

Nagyon fárasztó, mert két idegen nyelvet is használok, ami rendesen lefáraszt a munka végére. Amikor megyek haza, gyakran nem vagyok képes egy mondatot összerakni csak magyarul.. Ezen kívül rengeteg adminisztráció (idegen nyelven) plusz egyéb ügyfélkapcsolat, ahol folyamatosan zaklatnak hülyébbnél hülyébb kérdésekkel.

2016. szept. 13. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Programozó vagyok, ha fejlesztés folyik akkor 8 órában kéne végig toppon lennem szellemileg, persze nem áll a sarkamban senki és szerény véleményem szerint szünet nélkül nem is lehet végig ennyit bírni. Úgyhogy pihenésképp azért az ember elmegy pár szót csevegni a konyhába, vagy felnéz a gyakorira és ír egy választ :D
2016. szept. 14. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem nem a munka része a leterhelő, hanem a hülyeségek hallgatása amit a főnökasszony meg a fenék tisztántartója egész nap nyom, öregebbek is mint és vagy a gyerekekről tudnak csak dumálni vagy számomra teljesen érdektelen dolgokról. a munkának kis része csak terhelő, az is inkább addig volt az amíg nem lett belőle rutinom, most 7hó után megy gyorsan és tök sok a szabadidőm :) munka közben persze.
2016. szept. 14. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Semennyire, recepciós vagyok. Igazából halálra unom magam egész nap.
2016. szept. 14. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!