Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnám jobban motiválni...

Hogyan tudnám jobban motiválni magam, hogy ne unjak bele egy idő után az új munkahelybe?

Figyelt kérdés

Egy idő után észrevettem, hogy elmúlik az a bizonyos "varázs" minden új munkahelyemen, és pár hónap elteltével elkezd nem érdekelni, mondván úgyis lesz másik, jobb. Miközben tudom, hogy problémák minden munkahelyen vannak, és nekem akarnom kéne a fitt és pörgős munkavégzést, egyszerűen egy idő után mégis belesz'rok, csúnya szóval élve. Úgy érzem nem akarok többet ott dolgozni, inkább el akarok vonulni az emberek elől. Lehet összefüggésben van azzal, hogy eléggé introvertált személyiség vagyok.

Van valaki még így vele? Ha igen, hogyan próbál kilábalni belőle? Vagy ha valakinek már sikerült kigyógyulni ebből, mesélje el hogyan.

2016. szept. 13. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
amikor már nagyon unom a banánt, vagy amikor sz'arakodnak velem a többiek, akkor leírom egy cetlire amit mondanék neki de azt bőséges károm-kodással fűszerezve és eztán általában lenyugszok. vagy írok egy levelet magamnak emailben és magamnak elküldöm, vagy egy barátnak elpanaszkodom mi van velem épp. amúgy én tudom miért írtad ki a kérdést én is hasonló szituban vagyok, de én munkanélküli nem akarok nem leszek többé, így maradok a se-g-gemen :D minden munka egy idő után uncsi lesz, de vhogy átlendül rajta az ember, ez van, ilyen a felnőtt élet, helyetted sokan lennének unatkozva egy melóhelyen én még erre gondolok, hogy helyemre több százan jönnének itt vidéken, ez vhol erőt ad, hogy én kellek ide, engem vettek fel.
2016. szept. 13. 13:19
 12/15 anonim válasza:
Az önfegyelem ereje Hogy érd el az összes célodat az életben? Ezt a könyvet érdemes elolvasni, segítséget nyújt munka terén is de az élet más részén is.
2016. szept. 13. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
#2 meg kell találni a módját, hogy meg tudj belőle élni. youtube-ra is azt mondják, hogy nem lehet belőle megélni, mégis sikerül jó pár embernek és ez a szám napról napra növekszik.
2016. szept. 13. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
A munkadon kivul kosd le az energiadat hobbikkal. Ha a munkad korul forog az eleted jo hogy becsavarodsz tole.
2016. szept. 13. 14:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Vigyél bele valami mást, vagy csináld más sorrendbe a feladataid, vagy találj ki új ötletet, amitől hatékonyabb egy adott módszer. Ez részben hozzáállás kérdése is, egy idő után bármi lehet unalmas.

Én az első helyemről 2 év után égtem ki, de ebben a szektorban 2-3 év az "egészséges" egy helyen. :) Nálam már meg volt a tetőpont, így váltottam.

Most még sz.arabb, mert itt meg a főnökömnek oké, hogy nagyok az elvárásai, de ráadásul teljesen ideg vagyok, mert úgy is áll hozzám, hogy nem értek semmihez. Az előzőnél legalább megbecsültek( csak a fizu volt sza.r)

Itt meg jó a fizu, jó a munka, de a presszionáló, stresszelő és fenyegető főnök, aki ráadásul hangulatember is egyben és ok nélkül is cseszeget, na, ez tönkreteszi az egészet. Én is váltani fogok, mert tönkre tesz. És igen, mindig van rosszabb, erre is jó gondolni.

2016. szept. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!