Divattervező vagy rendőrnek tanuljak?
Sziasztok én egy 8.a lány vagyok és összevagyok zavarodva ,mert a szüleim azt akarják ,hogy divattervező legyek ,de én a szívem mélyén mindig is rendőr akartam lenni. A kérdéseim=
Melyikből lehet jóbban megélni? És milyen tanulonak kell lennem? Rendőr iskolák Budapesten?
Divattervező? Jó ég neked milyen emberek a szüleid? xD
Amúgy a rendőri hivatás nem túl jövedelmező, és ki is készít. A divatvilág meg arról szól hogy akkor lehetsz valaki ha jók a kapcsolataid, meg a megfelelő emberekkel dugsz.
"Amúgy a rendőri hivatás nem túl jövedelmező"
Ennek nézz utána még 1x.
Miért akarják a szüleid, hogy divattervező legyél? Esetleg ők is ebben a közegben mozognak és tudnának segíteni?
Válassz olyan szakmát, hivatást, amit te szívesen csinálnál (úgy kb. 40 évig akár), ezt ne más döntse el helyetted, egyedül te. Természetesen fontold meg mások javaslatát is, beszélgess velük, miért gondolják úgy, hogy neked az jó lenne. Mondd el te is az érveidet, hogy te miért döntenél szíved szerint másképp.
"mert a szüleim azt akarják ,hogy divattervező legyek,"
Külföldi filmek,sorozatok nem egyenlő a valósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!