Melyiket választanátok?
Ha csak ezek alapján kellene döntenetek, akkor a két munkahely közül ti melyiket választanátok inkább?
A)
Gyakran van túlóra, nem valami nyugis a cég, sokat kell dolgozni. Helyileg viszont közel van az otthonodhoz. Szakmailag ez a cég átlagos, olyasmit kell csinálnod, amit már korábban is csináltál.
A havi kereseted: Nettó 400.000 ft lenne
B)
Nagyon nyugis a cég, soha nem kell túlórázni, kényelmesen el tudod végezni a napi teendőidet. Szakmailag ez a cég kiemelkedően jó a számodra, olyat csinálhatsz (és tanulhatsz) itt, amit eddig még sosem, ezáltal biztosítva van a fejlődési lehetőség. Helyileg nincs közel az otthonodhoz, minden nap sokat kell utaznod a bejárás miatt.
A havi kereseted: Nettó 250.000 ft lenne
Ezek alapján melyik munkahelyet választanátok inkább?
Előző vagyok:
Mármint lényegében a kevésbé stresszeset választanám, ezért lett B. Úgy vettem ki, ez az az opció.)
A. Én 30 km-re lakom a várostól, ahova iskolába jártam, de így is 5:30-kor kellett felkelnem, hogy beérjek 8-ra iskolába. 5-kor kellett volna, de az 5:30-as kelést se bírtam, volt hogy sírva fakadtam, hogy nem bírom tovább és annyi időm volt, hogy felkapjam a ruhámat, megfésülködjek, és futhattam a vonatra.
Ha sok idődet elvenné az utazás, az tök olyan, mintha túlóráznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!