Pusztán véleményt kérek: szerintetek mennyire reális az informatikai szférában órákra lebontva 500 Ft nettó fizetés?
Figyelt kérdés
Elvállanlátok-e, illetve ha szerintetek kevés, mennyit tartanátok reálisnak?
Rendszergazda munkakörről van szó egy közepes intézménynél: 200 gép, meg természetesen a hálózat felügyelete/karbantartása, valamint a munkatársak segítése.
2016. szept. 5. 09:13
2/7 anonim válasza:
Ennél még én is többet keresek pályakezdőként.
3/7 anonim válasza:
nettó 500 ft óránként? hát ez nem sokkal több mint a minimálbér. szerintem ez nagyon kevés. egy gyári munkásnak vagy valamilyen szakma nélküli embernek azt mondom oké. de rendszergazdaként azért ennél kicsit többet elvárhatna az ember . a szakértelmet meg kell fizetni szerintem. szóval nekem elég fura lenne,hogy a takarítónő is ugyanannyit keres
4/7 anonim válasza:
3# vagyok. nyilván valahol el kell kezdeni.ha nincs tapasztalatod akkor vállald el. de ne maradj itt,keress jobb lehetőségek után
5/7 anonim válasza:
Rendszergazdaként reális. Aki nem programozóként/mérnök informatikusként dolgozik vagy nem vezet saját vállakozást, az nem keres olyan jól.
6/7 anonim válasza:
4 évvel ezelőtt ua. munkakörben br 300 ezret kerestem. Akkor az reálisnak tűnt. Napi 8 óra, heti 5 nap, hétvége szabad és állami cég volt.
Nem számolgatom, hogy ez mekkora órabér, de szerintem kb a duplája, mint amit te írsz.
7/7 anonim válasza:
rendszergazda munkakör :D ahhoz reális, pláne közalkalmazotti bértábla szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!