Elítéled azt a férfit, aki egészséges, de egyáltalán nem akar dolgozni?
Figyelt kérdés
Egy férfinak kötelessége, hogy dolgozzon?2016. szept. 1. 12:14
11/21 anonim válasza:
A képességéhez, szellemi és egészségi állapotához mérhető, elvárható becsületes munkavégzés mindenkinek kötelessége. Aki a kötelességét nem teljesíti, azt elítélem. Ugyanígy a munkanélkülinek is mindent meg kell tennie, hogy ez az állapot megváltozzon. Aki erről a törekvésről végleg lemondott, azt is igen, elítélem.
12/21 Izabella220 válasza:
Ha eltartja magàt ès van mibõl akk nem köteles dolgoznia.
13/21 anonim válasza:
Ha van vagyona vagy legális tevékenységből jövedelme (akár szerencsejáték vagy tőzsdézés is az) akkor nem, ha viszont másokon élősködik, akkor igen.
14/21 anonim válasza:
Nem érdekel, ki ki ítél el. Nem dolgozok hat éve. Amit adnának nettót, azért felkelni nem érdemes.
15/21 anonim válasza:
Azt ítélem el, aki másokon élősködik. Van, akit eltartanak, közös megegyezéssel, de azért általában valamit le is kell tenni az asztalra. Aki még erre sem képes, az gáz.
16/21 anonim válasza:
És ha valakinek van 2 ingatlana, kiadja és abból él az még dolgozzon is?
És most ezt is pontozd le ILIGY!
17/21 anonim válasza:
"elvárható becsületes munkavégzés mindenkinek kötelessége."
becsületes fizetés is elvárható a becsületes munkavégzés után... nos én még életemben nem voltam normálisan megfizetve, hiába a tanulás, hiába a szakmák.. persze a túlórát, hétvégi munkavégzést elvárták a végek.
dolgozzon a jó**anyja ezek után, inkább élek remeteként az erdőben.
18/21 anonim válasza:
Osztom a 17-es véleményét. Én sem akarok mókuskerékbe kerülni. Öngyilkosság a megoldás, amúgy sincs értelme az életemnek.
19/21 anonim válasza:
Én két munkahelyen szerzett rossz tapasztalat után (minimlbér, tirpák bunkó kollégák) döntöttem el, hogy nrm akarok Mo.-n dolgozni. Így hát kijöttem külföldre, ennek már 8 éve. Itt a minimálbérnél kevesebbért is érdemes felkelni reggel.
20/21 lumia 532 válasza:
en se akarok dolgozni. meghalok inkabb az is jobb mint dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!