Miért nézik le a takarítókat?
Pl szállodákban, üzletekben, utcákon, miért?
Ha ők nem lennének mindenhol kosz lenne, az üzletek nem lennének kitakarítva, nem lehetne menni sehova se nyaralni, mert nincs tiszta szoba a szállodákban stb
Nem tudom. Szerintem ez a saját szegénységi bizonyítványuk.
Én értékelem, ha valaki dolgozik. Sokkal jobb, mintha nem csinálna semmit sem. A takarítás meg nem is olyan gáz munka. Szerintem.
Hát ez jó kérdés. Szerintem épp azt kéne elítélni aki dolgozó embert lenéz, legyen bármi is a munkája!
Amúgy van egy pár ismerősöm, akik szállodai takarítóként kétszer annyit keresnek, mint én irodai munkásként!!! Unokatesómnak, aki takarít, iPhone-ja van, nekem meg még az olcsó telefonra is alig telik... Már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy váltok és elmegyek én is takarítani. Csak a jobb helyekre ma már ahhoz is OKJ-s képzettség kell, ami pedig pénzbe kerül, pénzem meg nincs. :(
Ami végképp a jéghegy csúcsa, amikor egy nő azért nem akar együtt járni egy férfival, merthogy az fizikai munkát dolgozik, és nincs egyetemi diplomája. Az ilyennek azt kívánom, hogy kamulják be és adják el prostinak!
Mellesleg én is takarító-mosogató munkákat végzek Hollandiában, és egész jól telik belőle dolgokra (utazgatás, koncertrejárás stb.).
Köszönöm a válaszokat!
Akad belőlük rendes is.-Igen ám, csak az a baj, hogy mind egy kalap alá veszik a takarítókat, és általánosítanak.
8: Az mondjuk való igaz, hogy a többségük nem épp az a típusú ember, akivel olyan nagyon színvonalas témákról lehet beszélgetni. Amikor közmunkát végeztem, szerintem jogosan éreztem különbnek magamat a munkatársaim többségéhez képest.
Nem tudom. Én sem voltam jó tanuló, de ettől még azért műveltem magamat, ahogy csak tudtam.
szociális szempontból minél inkább pótolhatatlanabb vagy annál nagyobb a szociális értéked.
egy takarítót pedig bármikor lehet pótolni,mert szinte bárki képes ezen munkakör elvégzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!