Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy reagálnátok, ha kiderülne...

Hogy reagálnátok, ha kiderülne az egyik kollégátokról vagy osztálytársatokról, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy tök jó fej, meg minden, de egyszer csak bejelenti, mindenki előtt, hogy meleg.

2016. aug. 26. 19:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
80%
Ha nem divatb*zi akkor semmit ugyan úgy járnék vele sörözni:D
2016. aug. 27. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
és?
2016. aug. 27. 17:25
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Semmit. Nem izgatna, semmi közöm hozzá hogy pasikkal vagy nőkkel kavar-e. Csak az érdekelne hogy hogy végzi a munkáját, ugyanis AZ rám is hatással van.
2016. aug. 27. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Semmit. Volt, hogy egy bizonyos valakinek kifejezetten örültem volna :D de amúgy nem reagálnék semmit, magamban elgondolkodnék, hogy sejthtettem-e volna, de ennyi.

16/l

2016. aug. 28. 00:09
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Semmit.Nekem az egyik osztálytársam bevallotta(nem mindenkinek,csak nekem,mert én vagyok közeli barátja az osztályból),meglepődtem,de amúgy ugyanúgy állok hozzá.
2016. aug. 29. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!