Hogyan lehetnék tiszthelyettes a honvédségnél?
"Sorozáson:
- Maga hova szeretne bekerülni?
- A vezérkarba.
- Maga hülye?
- Miért, az feltétel?"
Talán megfelelő iskolai végzetséggel és sok protekcióval lenne esélyed.
tiszthelyettes kifejezés már nem stimmel, mert altiszteknek nevezik hivatalosan, amire gondolsz
Szerintem van rá bőven esély. A toborzóirodában elvileg a képzettséged miatt ja jól működnek a dolgok megnézik, hogy van e olyan betöltetlen beosztás, ahol informatikusra van szükség. Ha gyengén muzsikálnak és mindenképp lövészt akarnak belőled csinálni, akkor meg szerintem közvetlenül alakulatokat, intézményeket keress fel. HM-ben, NKE HHK-n stb. nézd végig a honvédelem.hu-n az alakulatokat és a személyügyissel vedd fel a kapcsolatot, érdeklődve hogy nincs e olyan feltöltetlen beosztás, amihez a te szakképzettségedre van szükség.
(Szerintem kell lennie, mert informatikai területen igen gyenge a HM/MH, mindig hiány van jó informatikusokból)
Semmi nem szól az mellett, hogy a hadügyben helyezkedjen el. Pláne Magyarországon.
Sem előrelépési lehetőség, sem fizetés növelés, se nem tudja tartani a világgal a lépést.
Semmi pozitív nincs ami mellette szólna.
Az álma lehet ez!
Akkor semmi nem szólhat ellene!
(ha ezt nem tudja valaki átérezni annak igen sekélyes az élete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!