Van olyan köztetek aki nagyobb áruházban (Tesco, Lidl. ) árufeltöltő, eladó? Milyen?
Lidl-be voltam 4 évig. Csak neten lehet jelentkezni. A jelentkezés után kb 3 hónappal hívtak be interjúra. Mivel volt tapasztalatom simán felvettek. A Corába dolgoztam, aug 31-én írták alá a felmondásom, szept 1-én már kezdtem a Lidlben. A Lidlben árufeltöltésen kívül is rengeteg munka van: kasszázás, sütés a pékségben, rengeteg takarítás szerte a boltban: raktárak, hűtőkamrák, eladótér, aztán még leltárazás, szavatosság ellenőrzés - hús és felvágottaknál naponta egyszer, zöldségeknél kétszer, szárazárunál hetente. Aztán göngyöleg kezelés, szociális helyiségek rendbentartása - meg millió apró-cseprő ami eszembe sem jut. A munkaidőt maximálisan kitölti, mert ezeket sokszor párhuzamosan csináltuk és nagyon kellett igyekezni mindennel - ugyanakkor precízen elvégezni különben jön a fejmosás. Nem egy leányálom munkahely, elég nagy az elvárás és a nyomás, sima dolgozóknak is megterhelő nem még a vezetőknek. A fizetés ugyan jó, az én időmben is jó volt, azóta meg mégjobb: a mostaniak 6 órában 170 e bruttót kapnak + kafetéria amiben van erzsi utalvány és lidl kártyára pénz (ez egy kafetéria kártya, amit csak a lidlben tudsz levásárolni). Annyit azonban érdemes tudni, hogy valóban megdolgoztatnak a pénzért, izzadni kell rendesen. Sokszor látogatják a boltokat közép- és felsővezetők, belső revizorok és bizony az elő fába is belekötnek, nagyon kíméletlenek - férfi létemre nem egyszer szorongatta a torkomat sírás ilyen látogatások után. Nekem a 4 évből 3,5 volt elviselhető, amég egy rendkívüli képességű boltvezetőnk volt. Ő maximálisan kiállt mellettünk és támogatott minket, igazi csapatot kovácsolt! Amikor őt kirúgták egy teljesen felháborító és átlátszó indokkal, és a helyére tettek egy felfelé nyaló kis mitugrászt, akkor aztán besokalltam. Fél évig még kibírtam, mert mszáj volt a család miatt, nem akartam úgy eljönni, hogy nincs rögtön hova mennem. Fél év után még mindig nem találtam másik állást, de egyszerűen már nem bírtam elviselni az egyre fokozódó lelkiterrort és felmondtam. Hozzám pártolt a szerencse, mert 3 hét munkanélküliség után találtam új helyet.
Szóval megpróbálni azért érdemes, mert jól fizetnek. Elmész, meglátod milyen, és ha jó a boltvezető és a csapat akkor kibírható a megpróbltatások ellenére is. Ha azonban nincs összetartás és a vezető se olyan akihez odamehetsz a problémáiddal, akkor feletsd el mert rémálom lesz és minden nap gyomorgörccsel mehetsz dolgozni! Ha van kérdésed írj nyugodtan akár privit is, szívesen válaszolok bármire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!