Van olyan akinek Gyakran változik a Munkahelye? És nem azért mert nem tudta megállni a helyét. Hanem a munkakörülmények miatt. És ezért link embernek tartják stb. Írjatok példákat. 37/F
én általában az első-második beszólásra azzal válaszolok, hogy anyátokat, és holnapról nem jövök. így az elmúlt 7 évben kb 9 munkahelyem volt. Utóbbi után elment teljesen a kedvem a másnak való melózástól.. de már így is megkaptam, hogy semmirekellő vagyok.
Ez van, aki nem áll be a vágóhídra az semmirekellőnek van jelölve.
Szerintem helyesen cselekszik, aki a nem megfelelő munkakörülmények miatt állást, munkahelyet változtat.
Azzal nem érdemes törődni, hogy mások mit gondolnak. Ha az ember tudja magáról, hogy becsületes, az a lényeg.
Emberek, ha linknek tartanak - csak be akarnak szólni, ne adj a véleményükre, legyél tisztában a helyzettel.
Elmondhatod nekik is, hogy mi a tényállás, de ha rosszindulatúak, akkor hiába mondanál bármit. Felesleges energiapocsékolás lenne.
Ha van bennük értelem, empátia, akkor pedig megértik, hogy mi a pontos helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!