Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél a helyemben? A...

Mit tennél a helyemben? A felmondáson gondolkodom.

Figyelt kérdés
15 éve vagyok egy multinàl. Rengeteget dolgozok, majd rohanok a gyerekekért. Mindig szinte utolsónak érkezek az óvodàba. Felmondott egy kolléganőm és nem akarnak senkit a helyére felvenni. Szinte az összes munkát nekem kellene csinàlni mert más nem tudja.Màr igy is roncs vagyok estére. De gindolom ez nem ok a felmondàsra. Kértem parkolót az autómnak, nem kaptam még azt sem. 30000/hó a parkolàs. Mondjak fel rendes felmondàssal? 2 hónap a felmondàsi időm, igy màst nincs sok esélyem talàlni, mig dolgozok.
2016. aug. 5. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel és keress közben új melóhelyet, ha összejön pár interjú egymás utáni napra, akkor táppénz.
2016. aug. 5. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szemét állatok.
2016. aug. 5. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen mondj fel.Majd csak összejön valami munka, addig meg gondolom van párod és ő meg biztos dolgozik.
2016. aug. 6. 00:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz másikat akkor igen.
2016. aug. 6. 07:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp mondj fel. Legyen egy A és egy B terved. Ha találsz munkát és ha nem találsz.

De felmondani javaslom, nincs az a munka és pénz mi megér annyit, hogy kikészítsen. A gyerekeid is megérzik.

2016. aug. 6. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál, hogy kicsit vissza kéne venni a tempóból? Mielőtt én felmondtam az előző munkahelyemen, már akkor is visszavettem, mert láttam, hogy nincs értelme megszakadni a munkába. Fizetés szar volt, a megbecsülés pedig egy nagy nulla.
2016. aug. 6. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Akármilyen modern is az emberiség, sajnos mindig lesznek ilyen embertelen munkahelyek. Csak a főnöktől és a munkatársaktól függ minden, de sajnos a bármilyen fejlett is a technika, az emberi viselkedés, hozzáállás nem mindig fejődik hozzá.

Ha nem bírod, akkor mondj fel, mert kikészülsz! A parkolási díj, meg szinte egy átlagos fizetés fele! Ez így embertelen. Lehet máshol sem lesz jó, de ha ott jobb lenne neked, már megérte elmenned innen.

Azért mindenképp próbáld megbeszélni a főnökkel, hogy ezt így nem bírod! Talán ha rájön, hogy te is el fogsz menni, valaki fölvesz majd melléd.

2016. aug. 6. 15:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos senkit nem akar felvenni.Ha visszaveszek a tempóból akkor más cégek bánják, azok amik esetleg az új munkahely szempontjàból is szóba jöhetnek. Nehéz ez a döntés ennyi idő utàn...
2016. aug. 6. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!