Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek a debreceni...

Mi a véleményetek a debreceni FAG-ról?

Figyelt kérdés

Szerszámüzembe vennének fel,mik a tapasztalataitok? Milyenek a vezetők,melósok? Fejlődési lehetőségek? Fizuk? :) (köszörűs)

Köszi a hozzászólást

2016. aug. 5. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:

En nem tul sok jot hallottam arrol a helyrol. Allitolag meg a wc is be van kamerazva (gondolom csak az eloter de akkor is), a vezetok bunkok es lekezelok, a munkasok meg csak a sajat erdekeiket nezik es minden aprosaggal szaladnak a fonokhoz bekopni. Tobb embert ismerek akik pont ezert hagytak ott es nem is birtak 3 honapnal tobbet ott dolgozni.

Sajat tapasztalatot nem tudok sajnos de remelem tudtam segiteni.

2016. aug. 5. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Debrecen, fémipar.... Szerinted milyen cég lehet? Még itt nyugaton is trágyák a fémipari cégek, képzelheted Debrecenben milyenek lehetnek.
2016. aug. 5. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Kb 70 éve van minőségi csapággyártás Debrecenben...

Az nem baj, ha nem tudsz valamit, a baj az, hogy nem kérdezel és lejáratod magad a tudatlanságoddal...

2016. aug. 5. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Kemény hely, sokat és precizen kell dolgozni - valóban szokatlan munkafegyelemmel - viszont jól és pontosan fizetnek.
2016. aug. 5. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem rossz. Megfelelően megfizetik a precizitást?
2016. aug. 6. 21:35
 6/8 anonim válasza:
100%

Ne menj oda dolgozni, és 10 évet húztam ott le. Gyakorlatilag egy koncentrációs tábor, nem munkahely. Bunkó infantilis vezetők akik úgy bánnak veled mint a kutyával és híján vannak mind a szakmai hozzáértésnek mind az elemi intelligenciának. Erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítenek túlórázni. Egészségtelen a levegő tiszta olajköd és komoly esélyed van rá, hogy előbb utóbb tiszta ekcéma lesz a kezed. Én tavaly hagytam ott ezt a trágyahalmot. Akkor az új embereket még nem is a FAG-hoz vették fel, hanem a FAG tulajdonába levő kamu céghez, a FAG-hoz csak 6 hónap után kerültek át. Gondolom így rejtik el a németek elöl, hogy az új dolgozók 90%-a max egy hét után ott hagyja őket. Mióta el mentem egyebet se látok a FB-n, mint hogy mindenki ott hagyja őket. Nem éri meg mert nem fizetnek annyival többet mint amennyivel többet dolgoztatnak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2016. szept. 10. 22:11
 7/8 anonim válasza:
48%
És még valami. A precizitást nem fizetik meg de ez lényegtelen mert esélyed sincs rá, hogy precíz munkát végezz.
2016. szept. 10. 22:15
 8/8 anonim válasza:
48%
Köszörűs munkakört SEMMIKÉP se vállalj, az a legrosszabb, azért keresnek mindig ide embert ezek a szerencsétlenek.
2016. szept. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!