Mi a véleményetek a debreceni FAG-ról?
Szerszámüzembe vennének fel,mik a tapasztalataitok? Milyenek a vezetők,melósok? Fejlődési lehetőségek? Fizuk? :) (köszörűs)
Köszi a hozzászólást
En nem tul sok jot hallottam arrol a helyrol. Allitolag meg a wc is be van kamerazva (gondolom csak az eloter de akkor is), a vezetok bunkok es lekezelok, a munkasok meg csak a sajat erdekeiket nezik es minden aprosaggal szaladnak a fonokhoz bekopni. Tobb embert ismerek akik pont ezert hagytak ott es nem is birtak 3 honapnal tobbet ott dolgozni.
Sajat tapasztalatot nem tudok sajnos de remelem tudtam segiteni.
Kb 70 éve van minőségi csapággyártás Debrecenben...
Az nem baj, ha nem tudsz valamit, a baj az, hogy nem kérdezel és lejáratod magad a tudatlanságoddal...
Ne menj oda dolgozni, és 10 évet húztam ott le. Gyakorlatilag egy koncentrációs tábor, nem munkahely. Bunkó infantilis vezetők akik úgy bánnak veled mint a kutyával és híján vannak mind a szakmai hozzáértésnek mind az elemi intelligenciának. Erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítenek túlórázni. Egészségtelen a levegő tiszta olajköd és komoly esélyed van rá, hogy előbb utóbb tiszta ekcéma lesz a kezed. Én tavaly hagytam ott ezt a trágyahalmot. Akkor az új embereket még nem is a FAG-hoz vették fel, hanem a FAG tulajdonába levő kamu céghez, a FAG-hoz csak 6 hónap után kerültek át. Gondolom így rejtik el a németek elöl, hogy az új dolgozók 90%-a max egy hét után ott hagyja őket. Mióta el mentem egyebet se látok a FB-n, mint hogy mindenki ott hagyja őket. Nem éri meg mert nem fizetnek annyival többet mint amennyivel többet dolgoztatnak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!