Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyíregyháza Elektrolux Ipari...

Nyíregyháza Elektrolux Ipari park mennyi a diákmunkabér?

Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 01:45
 1/2 anonim válasza:
Én tavaly nyáron dolgoztam ott, de soha többet nem megyek! Délelőttre kaptunk kb. 5000et, du pedig 5400at ha jól emlékszem. Az a baj azzal a hellyel, hogy mindig ki kell menned (reggel 5.45re ott kell lenni!), és hiába vagy felírva mondhatják azt, hogy kösz nem kellesz. Aznap feleslegesen keltél hajnalban, ha viszont nem mész vagy nem hívank többet vagy levonnak a fizuból 3000/5000et, nem rémlik pontosan. Ha bekerülsz, csak reménykedhetsz, hogy jó helyre kerülsz, egyéb esetben beraknak vén k**vákhoz (bocsánat a szóhasználatért, de ez az igazság!) akik egész nap, csak szidni tudna, hogy te minek vagy ott, mit akarsz, kinek képzeled magad, hogy gomdolod, hogy itt meg így dolgozol meg, hogy eltakarodhatnál már. A másik eset, hogy a kedves dolgozó megmutatja mit hogy kell csinálni majd lazán elmegy (akár órákra!) és neked kell csinálni az ő munkáját is. -_- Szóval ha csak teheted kerűld el nagy ívben azt a helyet! Ezt tudom ajánlani.
2016. aug. 9. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Amúgy dolgoztam már ott már régebben is, nekem a munkával sosem volt gondom nem egy nagy ördögőség szerintem, amit ott kell csinálni, főleg nem diákként. Csak a szerződésben nem volt konkrétan lefixálva az összeg. Egyébként már én sem járok oda, mert abban valóban igazad van, hogy egy kalap trágya a szervezés, amit ott művelnek, volt olyan, hogy egy héten két napot tudtam menni az ötből be is fejeztem ott a részvételt.

2016. aug. 20. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!