Munkahelyváltás vagy nem?
Nagyon nem tudom mi lenne a jó megoldás.
Dolgozom egy olyan munkahelyen ahol egyedül vagyok. Igazából sok feladat nincs, csak ha valaki ügyfél betéved, azt tájékoztatni kell. De ha naponta 2 bejön, már örülök. Amúgy semmi dolgom, csak vagyok, unom magam. Hétfőtől vasárnapig dolgozok, igaz napi 5 órát, de már kezdek leépülni úgy érzem. A semmittevéstől... Az egyetlen ok, hogy itt vagyok az az, hogy helyben van, 5 perc alatt ottvagyok. Viszont a semmi közepén vagyok úgymond, baj esetén nem tudnék segítséget kérni sem (volt már rá példa...)
Lenne másik munkalehetőség, viszont az nem helyben lenne, hanem buszozni kéne 20 percet reggel és délután. Ami nem is sok. Itt napi 8 óra lenne, viszont a hétvége szabad és emberek között lehetnék, lenne feladat és nem őrülnék meg az egyedüllétől. A gyerekeket nem tudnám hozni-vinni a suliba, csak reggel vinni, de lenne aki elhozná őket délután.
Annyira tanácstalan vagyok. Nem tudom milyen szempontot nézzek. Itt már megbolondulok lassan, de a gyerekeket tudnám vinni hozni. A másik helyen nem lennék egyedül, minimálisan jobb lenne a fizetés de a gyerekeket csak vinni tudnám, hozni nem, mert 4ig nem érnék oda értük, csak 5re. De lenne aki értük menne.
De érzem, hogy nagyon leépültem már így is, hogy nincs igazán semmi dolgom, csak vagyok, semmi feladat, semmi társaság... És csak egyre rosszabb a helyzet.
Te mit tennél?
Érv ellenérv megvolt már. Csak a gyerekek miatt hezitálok. Mert jobban szeretem én is ha pörgős a munka, van mit csinálni...
Nem fáradt vagyok, nem szabadság kell, hanem más, pörgős munka. Dög unalom az egész munkaidőm. Csak a gyerekek tartanának itt.
Viszont ha maradok, pár hét, hónap és megbolondulok úgy érzem. Amikor idejöttem, nem tudtam hogy ez lesz, nem így lett előadva a munkakör...
Akkor nem értem, miért hezitálsz...
Ha van, aki elhozza a gyerekeket délután, gyakorlatilag nincs semmi, ami visszatartana, ha a másikat szeretnéd.
Márpedig amiket írsz, abból végig látszik, hogy a másikat szeretnéd.
Csak arra vigyázz, hogy a másik meg ne legyen túl feszkós, meg gyomorgörgcsölős, egyszóval szar hely.
Ha tudod, hogy normális légkör és körülmények lennének, akkor meg menj oda. Nem kell ennyire túlbonyolítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!