Milyen munkahely, állás lenne jó egy borderline személyiségzavaros ember számára, akinek van érettségije?
Figyelt kérdés
Esetleg, ha valami szakma jutna az eszetekbe, az is jó, legfeljebb akkor megyek szakmát tanulni. A lényeg, hogy legyen valami munkám előbb-utóbb.#álláskeresés #állás #munka #munkahely #pénz #személyiségzavar #pszichológia #fogyatékos #Borderline
2016. júl. 28. 17:13
1/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem a rendőri szakma.
2/6 anonim válasza:
Szerintem sima adminisztrációs munkák, ilyen irodai beosztott dolgok. Ahol nincs nagy felelősség a válladon de azért nem is terhel meg túlzottan.
Egyébként én bolti eladóból is láttam már Borerline-ost, mondjuk nem tudom mennyire bírta, de a kiszolgálással nem volt gond.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 köszi, de pont ezek azok, amiket nem tudnék elképzelni. Minél több emberrel kell találkozni, minél több embernek kell megfelelni egyszerre, annál nagyobb a stressz.
2016. júl. 28. 22:17
4/6 anonim válasza:
informatikai szakmákat akkor lehetne tanulnod és még jól is fizet.
5/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen betegségem van, de ez nem állíthat meg az álmomban. Én profi cukrász szeretnék lenni.
6/6 hosszúhajú válasza:
borderline vagyok. egy borderline legnagyobb problémája a kapcsolatok, bármilyen emberi kapcsolat kezelése. ebből eredendően az alkalmazkodás bárkihez. Tehát ne ilyet. légy a magad ura, mert egy borderline-t nem lehet szabályozni, lázadni kezd, ha erőteljesen irányítják, nem bírja a stresszt, ha pedig cseszegetik, önértékelési zavarai lehetnek. légy a magad ura ha bírod dolgozz magad, és fontos hogy legyél kötetlen, mert a kötöttséget képtelen megérteni és kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!