Nektek nem furcsa ez az egész?
Elképzelhető, hogy az előző céged keltette rossz híredet. Vagy van valami távoli kapcsolat közöttük, ami útján elterjedt mi is a helyzet. Nálunk ez sokszor előfordul, ezért teljes titokban megy el mindig mindenki, amikor a másik helyen már aláírta a szerződését. Ezt tudom egyik verziónak elképzelni.
Másikban pedig azt, hogy lehet beijedt a főmufti, hogyha egy jobb ajánlat hírén azonnal otthagytad az előző céget, akkor majd velük is ezt teszed. Naivitást is tükröz a lépés, hiszen vakon hittél benne, hogy náluk kezdhetsz dolgozni.
Harmadik verziónak felvázolok mást is. Az én főnököm is mindig csak ígérget, de sosem lesz belőle semmi... :D Megígér valamit, ami két hónap múlva TALÁN teljesül is. Nem kellemes, de megszokható. Bízzunk benne, hogy te is csak egy ilyet fogtál ki az új személyében!
Azért ne temesd még, bár tényleg kezd fura lenni, hogy még nem küldték át.
De nyár van, a vezető meg pláne megteheti, hogy ha akar, hosszabb szabira menjen el...
A hirdetés újra megjelenésétől sem kell pánikolni, ugyanis (pl profession) is azt csinálja, hogy adott időközönként automatikusan újra megjelenteti. :) Tapasztalat, olyan is volt, amire én jelentkeztem, sokszor belefutok.
Vasárnapig csak elküldi, minden esetre hétfőn legyenek nálad az irataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!