Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetek ha nem hajlandóak...

Mit tehetek ha nem hajlandóak tudomásul venni az egyetemi végzettséget? és nem léptetnek a bértáblában?

Figyelt kérdés

Állami szerv bértábla van. Megszereztem az egyetemi diplomát azon a területen amelyen a főiskolait is. Kategóriát kéne lépjek, de nem most már januárban kellett volna.

Nem léptettek azóta se. A kérésem jogosságát senki se vitatja, de egyszerűen nincs válasz az intézmény fenntartójától a kérésre. Semmi. A közvetlen vezető a vállát vonogatja, nem az ő hatásköre, ő felterjesztette az ügyet (igaz, megtette). Válasz nincs. Már ment ezer levél, tértivevényes is. Válasz nincs. A fenntartó képviselőjéhez bejutni senki se tud, csak időponttal és időpontos kérésre éppúgy válaszolnak ahogy minden másra. Sehogy.

Mit lehet tenni?

2016. júl. 18. 12:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Na ne naivkodjunk. Miről beszélek... arról bezsélek hogy ha pert indítok a munkáltató ellen, ami az intzéményke fenntartója és az egész orszégban jelen van kismillió intézmény fenntartójakétn akkor azon kapom magam hogy sehol se kapok melót ami ezen fenntartó-szervezet alá tartozik.

persze nem hivatalos, senki el nem fogja soha ismerni csak épp becsukódnak előttem az ajtók..

Prpblémás perelgető embernek ez a jussa.

És kitörölhetem a valagam azzal ha meg is nyerem a pert.

2016. júl. 18. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
kis hangyákat kellene előbb az agyadból eltávolítani szerintem :D
2016. júl. 18. 16:02
 13/17 A kérdező kommentje:

Hangyák? Sándor Mária. ennyit mondok.

nem elég?

2016. júl. 18. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem se hagyd magad.

És egyébként a tiktárnőt is nyugodtan csesztetheted, legalább az üzeneteidet átadja neki(eleve ez is dolga), főleg ha megunja hogy állandóan hívogatod vagy írsz).

Esetleg újságírónak szólni, először névtelenül publikálni, utána meg jelezni a kedves illetékeseknek, hogy íme eddig névtelenül, várod a választ, nem szeretnél konkretizálni.

2016. júl. 18. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
A tértivevényes meg azt jelenti, hogy az átvevő elismeri hogy átveszi. Biztos, hogy ez megtörtént?
2016. júl. 18. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy gyakran azzal takaróznak, hogy elég a munkakörödhöz az alacsonyabb végzettség is, de ez akkor is embertelenség. Csak irigyek, pedig te nem kevés energiát, pénzt, szabadidőt, átvirrasztott éjszakát öltél a tanulmányidba meg nem is nekik kell fizetni, hanem csak a nettó finanszírozáson korrigálni egy kicsit. Hagyd ott azt a kócerájt, majd megtanulják!, másoknak meg úgyis keresett leszel. Én is egy ilyen sz@rrágó intézménytől jöttem el, ahol egy tyúxaros pénzügyi ügyintéző már gazdasági vezetőnek képzelte magát s csak kavarta a sz@rt, mert nem bírta elviselni, hogy a másik mindenben jobb nála.
2016. júl. 18. 21:54
 17/17 A kérdező kommentje:

"Biztos, hogy ez megtörtént?"

ott a tértivevény. átvették. és akkor mi van . semmi.

2016. júl. 18. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!