Mit tehetek ha nem hajlandóak tudomásul venni az egyetemi végzettséget? és nem léptetnek a bértáblában?
Állami szerv bértábla van. Megszereztem az egyetemi diplomát azon a területen amelyen a főiskolait is. Kategóriát kéne lépjek, de nem most már januárban kellett volna.
Nem léptettek azóta se. A kérésem jogosságát senki se vitatja, de egyszerűen nincs válasz az intézmény fenntartójától a kérésre. Semmi. A közvetlen vezető a vállát vonogatja, nem az ő hatásköre, ő felterjesztette az ügyet (igaz, megtette). Válasz nincs. Már ment ezer levél, tértivevényes is. Válasz nincs. A fenntartó képviselőjéhez bejutni senki se tud, csak időponttal és időpontos kérésre éppúgy válaszolnak ahogy minden másra. Sehogy.
Mit lehet tenni?
Na ne naivkodjunk. Miről beszélek... arról bezsélek hogy ha pert indítok a munkáltató ellen, ami az intzéményke fenntartója és az egész orszégban jelen van kismillió intézmény fenntartójakétn akkor azon kapom magam hogy sehol se kapok melót ami ezen fenntartó-szervezet alá tartozik.
persze nem hivatalos, senki el nem fogja soha ismerni csak épp becsukódnak előttem az ajtók..
Prpblémás perelgető embernek ez a jussa.
És kitörölhetem a valagam azzal ha meg is nyerem a pert.
Hangyák? Sándor Mária. ennyit mondok.
nem elég?
Szerintem se hagyd magad.
És egyébként a tiktárnőt is nyugodtan csesztetheted, legalább az üzeneteidet átadja neki(eleve ez is dolga), főleg ha megunja hogy állandóan hívogatod vagy írsz).
Esetleg újságírónak szólni, először névtelenül publikálni, utána meg jelezni a kedves illetékeseknek, hogy íme eddig névtelenül, várod a választ, nem szeretnél konkretizálni.
"Biztos, hogy ez megtörtént?"
ott a tértivevény. átvették. és akkor mi van . semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!