Mekkora fizetés normális ilyen esetben? Szakmai vezető mellé szakmai asszisztens.
Nem pesten, hanem megyeszékhely melletti kisebb városban a van a kisebb cég.
Szakmai vezető mellé keresnek asszisztens szerűseget.
Abból a szakmai részből msc diplomám van, szóval simán dolgozhatnék a vezető pozíciójában is akár , csak ugye nincs tapasztalatom konkrétan abból, amit csinál. Így ez az asszisztensi pozíció nekem nagyon szuper, mert beletanulhatok.
Elvileg céges autót is adnak, szóval nem olyan felveszem a telefonaidat asszisztensi dolog ez.
Egy éve végeztem az egyetemmel , kb fél éves munkatapasztalatom van, de ugye kicsit mást dolgoztam.
Mekkora bérről lehet szó? Mit kérjek? Valószínűleg mit adnak majd?
Én nettó 130 körülire tippelek. Lehet nem lenne hülyeség nettó 140-et mondani,.... gondolom úgy is alkudnak le belőle, csak ezt az osszeget még kimondanom is sok nekem.
Szerintetek mekkora fizetés korrekt ezért?
Az ország mely része?
Sztem picit lehet több is mint 130.000
nyelvtudás kell pl?
cafeteria van, autón kívül?
"csak ezt az osszeget még kimondanom is sok nekem. "
Viccelsz? Én "sima" szakmunkát végzek havi nettó 250 ezerért.
Szakmunkás bér tényleg sokszor jobb manapság :)
Ettől függetlenül sztem max 160 ami reális..
Milyen területről van szó?
Nem mimdegy, hogy ITs, számviteles, közgazdász, beszerzési vagy egyéb területre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!