Hol tartotok 30 evesen? Probaljatok meg minel tobben valaszolni
Szerintem azok, akik azt irták nincs munkájuk, elszégyelhetik magukat.
Én 19 éves korom óta dolgozom, előtte suli közben is volt hogy szórólapoztam. Egyetemet végzek közben, kemény szakon.
Nem szakmában dolgoztam eleinte, sőt, gyatra helyen, de kellett a pénz, a befektetés a jobba.
És bejött, fejlődtem.
Első szerződéses munkahelyem egy gyatra agyonmelózott munkahely volt, de akár takaritást is elvállaltam volna. Utána a félretett pénzt abból a fizukból befektettem külföldi munkába, igy azt a pénzt megtripláztam.
Most pedig szakmában dolgozom. Lassan összejött.
Innen már csak felfele lehet menni :)
Igaz, minden fejben dől el.
Ja igen: a lusta embereket nem szereti a társadalom!
Pénz: van (arra, hogy itthon jól éljek, igen, de külföldre gyűjtök)
Barátok: nincsenek
Kapcsolat: nincs
Munkahely: van
Lakás: van
Autó: nincs (pénz lenne rá, de nem akarok megtanulni vezetni, szerintem minden kanyarban becsuknám a szemem)
29/L
Juj, lélek-gázolás ment, hisztis?
Ha akarom, bokorként definiálom magam. Te meg bőghetsz miatta este a párnádba.
Fú, kedélyeket borzol, hogy saját magam hogy definiálom magam. Mi nem tetszik, gyerekek? Menjek gyilkolászni az utakra, mert az a menő? Ismerem magamat, és a korlátaimat. Ha nem tetszik, az a ti problémátok.
De most komolyan, tényleg azon akadtok fenn, hogy miként definiálom magam? Ezt nem hiszem el.
Jólesik neked ez most, ugye? Bizserget, ha? Ahelyett, hogy az életedben, életminőségedben valódi kárt okozó személlyel szemben a sarkadra állnál, velem kötözködsz. Semmiben nem fog ettől változni az életed. Az az ember, akivel szemben tehetetlennek érzed magad, ott lesz akkor is, ha itt mindenkibe belekötsz.
Privátban kötözködj, ne offold szét a kérdező kérdését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!