Féltékenyek rám a munkatársak?
Figyelt kérdés
Jött hozzánk egy szép diáklány aki nem túl nyitott a munkatársaim felé, de velem ma elbeszélgetett és ezt látták a többiek is. Nevetgéltünk. Aztán utána mikor ezzel a lánnyal befejeztem a beszélgetést megkaptam az okos munkatársaimtól, hogy pedofil vagyok. A lány 20 éves, én 27 vagyok. Szerintetek mi ez?2016. jún. 30. 08:49
1/3 anonim válasza:
Irigyek, meg hülyék. Te meg valószínűleg eleve másképp viselkedsz, ami kiváltotta a lány rokonszenvét, ezért beszélgetett veled. Gondolom nem akar ő sem elzárkózni, csak frissen érkezett, szemlélődik először, de keresi a megfelelő társaságot. Tömören ennyi.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy azokon a helyeken ahol korábban dolgozott nem beszélt vele senki. Pedig aranyos lány szerintem. Szerény, zárkózott talán. Úgy senkihez nem megy oda spontán, hogy na most akkor beszélgessünk. Csalódtam ma a munkatársaimban elég nagyot.
2016. jún. 30. 09:02
3/3 anonim válasza:
Szerintem világosítsd fel a munkatársakat arról, hogy mit jelent a pedofil - ugyanis az nem annyit jelent, hogy egy pár tagjai közt nagyobb korkülönbség van, hanem hogy az egyik nemileg éretlen gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!