Csak nekem van félelmem attól, hogy felvesznek egy munkahelyre és fogalmam se lesz, hogy mit csináljak?
Most keresek az állásajánlatok között, mivel felsőfokú végzettséggel rendelkezek nemsokára (ez persze nem feltétlenül jelenti, hogy gyakorlati tudásom is van...)
a legtöbb munkahelyre még ha fel is vennének, fogalmam se lenne mit csináljak, most komolyan elvárják, hogy általában még az önálló munkavégzés is elvárt, szóval bemegyek a munkahelyre és neki is kezdhetek a munkának, mintha évek óta ezt csinálnám, anélkül, hogy bárki hozzám szólna? (relevánsabb munkatapasztalat nélkül)
Valakinek volt hasonló élménye, ötletek?
annyira stresszes vagyok már ettől :(
csak most olvastam a #9-es válaszadó válaszát, köszi neked is!
Igen, nekem is emiatt vannak félelmeim, de örülök, akkor hogy sikerült jobb helyet találnod! A felmondás ilyenkor lehet azonnali is? vagy ki kellett töltened egy X időt? 'felmondási idő' valahol ugye van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!