Mi lesz velem ha műtét vár rám egy olyan munkahelyen ahol nem lehet betegnek lenni?
vendéglátás. Nem tanácsos betegnek lenni. Nem is mer senki aki mégis betegállományba megy arra a főnök rászáll és indul a szekálás. nem rúgja ki, csak tesz róla hogy magától menjen.
1 éve vagyok itt egyszer voltam beteg 2 napot és vagy 5 hívást kaptam a 2 nap alatt, a vége az volt hogy másnap ott legyek… vagy többet ne is menjek.
És most vár rám egy műtét (szívbillentyű) mely alsó hangon is 2-3 hét kórház + legalább 2 hónap épülés. És ez még az optimista forgatókönyv.
Mi lesz velem? Vehetem úgy hogy állás nélkül vagyok?
Hát ezt kérdezem én is? Hogy hogyan merülhet fel egyáltalán a csalás mint vád??
Mert nem én vetettem fel!
Ott merül fel, hogy ez a pofa valószínűleg ugyanaz, aki minden hozzászólásomra lehülyéz engem és próbál ostobának beállítani, de minden alkalommal magát teszi nevetségessé.
Ellenben azt akartam ezzel mondani, hogy meg tudod beszélni a dokiddal, hogy tartson kinn táppénzen. Ebben nincs csalás, mert ha úgy ítéli meg, hogy a gyógyulásodhoz hosszabb idő kell, akkor tovább tart TP -n és kész.
"acelsziv nevű felhasználó válasza:
Ott merül fel, hogy ez a pofa valószínűleg ugyanaz, aki minden hozzászólásomra lehülyéz engem és próbál ostobának beállítani, de minden alkalommal magát teszi nevetségessé. "
De érdekes. Acelszivnek ebben a kérdésben ez az első hozzászólása.
Akkor milyen "minden hozzászólásodra " hülyézlek le?
Kérdező, menj nyugodtan táppénzre, viszont érdemes minden beszélgetést rögzíteni a főnököddel, akár telefonos, akár személyes, mert ha a betegséged miatt rúg ki, akkor munkaügyi bírósághoz fordulhatsz.
Amúgy vendéglátásban elég nagy az emberhiány, a tapasztalt embereket pedig szeretik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!