Önkormányzat által szervezett nyári diákmunkán mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Mivel nem versenyszféra gondolom nem tesco pénztáros vagy ilyesmi de akkor milyen munkákat ajánlhatnak?2016. jún. 19. 21:10
1/7 anonim válasza:
lehet hogy az irodában fénymásolgatsz, de lehet hogy kiküldenek a közmunkásokkal :)
2/7 anonim válasza:
Futkosni, telefont felvenni.
Ami fontos, és jó, ha tudod: munkaviszony, tehát nem csak szja-t fognak vonni a béredből, hanem minden járulékot mellé (csak mert minden évben hívnak ismerős gyerekek felháborodva, hogy diákok, miért vontak tőlük ennyit)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!igen ezzel tisztában voltam. 1 hónap napi 6 óra, minimálbér időarányos hányadát adják ami bruttó 83.500 ft. Szóval nem sok fog belőle maradni de hát ennyi melóért nem várbat az embet csodát :D Szóval tényleg csak érdekelt mert el nem tudtam képzelni, hogy mit kell csinálni.
2016. jún. 19. 21:25
4/7 anonim válasza:
Irodai munka a polgármesteri hivatalban.
Általában fénymásolás, iratrendezés, pakolás, listák, táblázatok készítése, rendezése, borítékok címzése, rendezvényeken segítés, regisztráció, hostess, ilyesmi.
5/7 anonim válasza:
Ismerősöm könyvtárban leltárazott. De ahogy olvasgattam anno, van ahol óvodai kisegítőnek is beosztják őket.
6/7 anonim válasza:
Ebédkihordás, adminisztrációs feladatok stb (én ezt vállaltam el) holnap kezdek. Menj be, kérdezősködj, érdeklődj!
7/7 anonim válasza:
Szamártetemdarabolást, csótányírtást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!